Quantcast
Radio1_v_zivo


Umrla mu je žena in v njen spomin je s hčerko naredil nekaj izjemnega
Radio 1 priporoča | 6. 11. 2016 5:57
Želel je, da hčerka ne bo nikoli pozabila svoje mame
Ključne besede:     fotografije    spomini    umrla žena    otrok    mož    poroka    ganljivo
Poročna slika iz 2009 in 4 leta kasneje s hčerko Olivio

Ben in Ali Nunery sta se poročila leta 2009 in kot vsi mladoporočenci, sta ta srečni dan ovekovečila s fotografiranjem.

Slike sta posnela v njunem novem domu in mu želela dati prav poseben pečat, ki ju bo vedno spominjal na ta dogodek - na poroko in na njun prvi skupni dom.

Ker pa nesreča nikoli ne počiva, njuna sreča ni trajala dolgo. Ali je umrla za rakom leta 2011 in za sabo pustila moža ter njuno malo hčerko Olivio. Dve leti kasneje se je Ben odločil, da bo hišo prodal in se skupaj z Olivo preselil drugam.

 

Preden sta se odselila, pa je Ben želel storiti še nekaj. Skupaj s hčerko se je odločil narediti fotografije, ki so bile enake tistim, ki sta jih skupaj s pokojno ženo posnela na poročni dan.

S tem je želel narediti še zadnji spomin, ki ga bosta imela skupaj z malo Olivio za večno v spominu na mamo in srečne skupne dni v tem domu.

 

 

Poročna slika iz leta 2009: Na levi strani je Ben s pokojno ženo Ali in na desni s hčerko Olivio leta 2013.

 

 

Ben je želel, da bodo fotografije malo Olivijo vedno spominjale na njeno otroštvo, ki ga je kratek čas preživela v tej hiši, ko so začenjali skupno življenje. Hkrati pa je želel, da vidi kako podobna je bila svoji mami.

 

 

 

Ben: ''V tej hiši smo preživeli najlepše trenutke najinih življenj, zato sem želel, da jih za vedno ujamem na fotografije.''

 


 

 

Mala Olivija je med fotografiranjem našla kodralnik, s katerim so na poročni dan njeni mami uredili pričesko. Benu je postalo toplo pri srcu, ko je videl prizor, ki ga je spomnil na poročni dan. 

 

 

Pri fotografiranju je Benu pomagala Alina starejša sestra Melanie. Na stopnicah sta posnela fotografijo, ki je spominjala na tisto iz poročnega dne. Takrat je on čakal ženo, sedaj pa je hčerka čakala njega.

 

 

 

Stekleni angelček, ki ga je Olivia poimenovala ''mami.''

 


 

Med fotografiranjem pa se je pripletilo še nekaj nenavadnega. Olivia je našla belo perje. Olivina teta Melania verjame, da je to znak, ki ji ga je iz nebes poslala njena mama.


 

Ben je hčerki zaigral pesem Stevieja Wonderja, katero so igrali na njuni poroki.


 

Ben je želel z vsemi temi fotografijami ljudem pokazati, da kljub temu da je izgubil ženo, ima v življenju še vedno nekaj, kar mu pomeni največ - hčerko Olivio, ki je bila sad ljubezni njega in njegove pokojne žene Ali.


 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del