Quantcast
Radio1_v_zivo


Mala šola flirtanja - govorica telesa, ki se ji NE BO mogel upreti
Radio 1 priporoča | 25. 10. 2016 16:07
Določeni gibi in mimika obraza te naredijo bolje privlačne kot si misliš
Ključne besede:     šola flirtanja    flirtanje    šola    mimika    gibi    
Nasveti za flirtanje

1. Dotiki po laseh

 

Če si boš nežno popravljala pramen las oziroma ga "pospravljala" za uho, ali vrtela pramen las okrog prsta, boš prebudila njegovo radovednost ter mu tako jasno nakazala, da si zelo zainteresirana za njega.

 

 

2. Nagibanje glave na stran

 

Pri tem gibu je pozornost usmerjena na razgaljenje in poudarjanje vratu, ki je zelo čuten del telesa. Med vrsticami mu s tem poveš, da si odprta za vsako obliko komunikacije ter da te privlači fizično.

 

 

3. Našobljene ustnice

 

Na fotografijah se izogibaj takoimenovanemu "duck face-u". V realnosti pa kar svobodno malce napni ustnice, saj mu boš s tem sporočila, da si želiš uživati z njim v poljubih ter da si pripravljena na njih!

 

 

4. Privzdignjena obrv

 

Če boš kdaj pa kdaj povzdignila obrv medtem, ko se pogovarjaš z njim, mu boš s telesom namignila, da si za njega svobodna kot ptičica in da te zelo zanima ter da vpijaš vsako njegovo besedo.

 

 

5. Drža

 

Če mu želiš dati vedeti, da ti je všeč, potem ni dobro imeti prekrižanih rok in se držati sključeno v njegovi bližini. Izprsi se, dvigni glavo, vrzi lase čez ramo ... Hodi ravno, samo zavestno, malce koketiraj ... Ne bo mogel odvrniti pogleda od tebe!