Quantcast
Radio1_v_zivo


Ptuj z novo direktorico
| 25. 10. 2016 6:53
Mestna uprava ima novo vodjo
Ključne besede:     Kome    Ptuj    mestna uprava
 Nova direktorica mestne uprave.
Nova direktorica mestne uprave.

Mestna občina Ptuj je danes tudi uradno dobila novo direktorico mestne uprave. To je postala magistrica ekonomije Andreja Komel in na tem mestu zamenjala Vlasto Stojak, ki je s tega položaja sama odstopila že v začetku septembra.

Komelova je svojo poklicno pot začela leta 1990 v Perutnini Ptuj, leta 1998 pa je magistrirala iz oblikovanja izvozne strategije tega največjega ptujskega podjetja. Po trinajstih letih je kariero nadaljevala kot direktorica izvoza v Žitu, nato pa je vodila Kmetijsko zadrugo Ormož in družbo P&F Jeruzalem Ormož.

Zadnja leta je kot samostojna podjetnica svojim strankam ponujala celovite rešitve na področju trženja, v smislu iskanja novih kupcev, dobaviteljev in poslovnih partnerjev ter organiziranja in vodenja različnih projektov.

"Večkratno menjavo delodajalca v preteklosti vidim kot prednost. Naučiš se prilagodljivosti, dobiš širšo poslovno-socialno mrežo in bogatejši spekter znanja," je ob imenovanju dejala Komelova.

Stojakova, ki se je medtem že zaposlila na zavodu za zaposlovanje, od koder je tudi prišla, se je za odstop odločila, ker je po skoraj dveh letih sodelovanja ugotovila, da se z županom razhajata v odločitvah. Senčar je po odhodu svoje županske protikandidatke iz vrst SD s tega položaja za vodenje mestne uprave začasno pooblastil vodjo sekretariata za splošne zadeve Janeza Merca.