Quantcast
Radio1_v_zivo


9 slavnih, ki jih nikakor ne zanimajo socialna omrežja
Radio 1 priporoča | 3. 11. 2016 12:44
Nimajo prav nobenega profila, nekateri ne znajo niti uporabljati računalnika
Ključne besede:     Eminem    Angelina Jolie    Brad Pitt    Elton John    Rachel McAdams    George Clooney    slavni    socialna omrežja
Angelina Jolie

Medtem ko večina Hollywooda veselo uporablja Twitter, se je skupina zvezdnikov (nehote) uprla cirkusu družabnih omrežij. Nekateri sploh nočejo imeti opravka s tehnologijo. 

 

 

Christopher Walken je za nek medij pred kratkim celo dejal, da ga ni nikoli zamikalo, da bi izvajal mazohizem in "googlal sebe".

 

Tukaj je skupina zvezdnikov, ki so čisto srečni brez interneta:

 

 

1. Louis C.K. 

 

V nedavnem intervjuju za "Tonight Show" je Louis C.K. povedal Jimmyju Fallonu, da se je odpovedal internetu za en mesec in da nima nobene želje prenehati s to odločitvijo.

 

Komedijant pa se je pred tem odločil, da bo manj uporabljal mobilni telefon.

 

 

 

2. Christopher Walken

 

V intervjuju za Newsweek je igralec priznal, kako je lepo in mirno, če ne uporabljaš računalnika.

 

"Moja žena mi vedno govori, ker ona očitno ima računalnik, da se lahko pogledam na internetu," je povedal znani igralec. "Obstaja veliko načinov mazohizma. Toda mene mazohizem ne mika."

 

Kadarkoli Walken snema film, mu producenti dajo v roke telefon, ampak samo za potrebe snemanja. Ko se snemanje konča, ga hitro vrne.

 

 

 

3. Winona Ryder

 

Leta 2010 je v intevjuju Ryderjeva priznala, da nikoli ne uporablja interneta. V nekem drugem intervjuju, istega leta, pa je priznala, da skoraj nikoli ne uporablja niti računalnika. 

 

"E-maile berem na BlackBerryju in to je to. Nikoli ne berem bloga, nikoli,"je povedala zvezdnica filma "Stranger Things".

 

 

 

4. Angelina Jolie

 

Leta 2011 je Angelina Jolie za USA Today povedala, da je prvič brskala po Amazonu ter da je bila zasuta od vseh možnosti, ki jih ponuja ta stran. 

 

"Postala sem zmedena, zato se bom raje držala katalogov."

 

Nekaj let pred tem pa je priznala celo, da ne zna prižgati računalnika.

 

 

 

5. Brad Pitt

 

Angelinin skoraj že bivši mož ni nič drugačen. Poleg tega, da ni na Twitterju, tako kot nihče na tem seznamu, je Pitt eksplicitno povedal, da ne ve, kako delujejo računalniki ter da noče sodelovati v tej "publicistični noriji".

 

 

 

6. Elton John

 

Pred skoraj desetletjem je Elton John izjavil, da bi moral internet ugasniti za kakšnih pet let. Britanski glasbenik je opravičil svoje razmišljanje s trditvijo, da glasba močno trpi zaradi deljenja podatkov na internetu in komunikacije.

 

 

 

7. George Clooney

 

Clooney je glasen nasprotnik Facebooka in Twitterja. Ko so ga vprašali, če bi si naredil Facebook profil, je dejal: "Raje bi imel rektalni pregled v živo na televiziji kot da bi si ustvaril Facebook stran."

 

 

 

8. Rachel McAdams

 

Leta 2009 je McAdamsova priznala, da živi skoraj kot v srednjem veku, saj posluša samo novice po radiu, televizije pa nima. Bolj slabo pa obvlada tudi e-mail.

 

 

9. Eminem

 

Leta 2010 je zaupal Spinu, zakaj se ni naučil uporabljati računalnika.

 

"Ne vem, kako deluje računalnik zato, ker drugače bi cel dan visel na tem hudiču ter iskal komentarje o sebi in to bi me spravilo ob živce."

 

Čeprav si je naredil račun na Twitterju leta 2009, je tvital samo 615-krat.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del