Quantcast
Radio1_v_zivo


Ganljiva poteza Avdića: Očetu samohranilcu podaril 10 parov čevljev!
Denis Avdić Show | 18. 10. 2016 13:34
Robi in njegovih 6 otrok v zimo z novimi čevlji
Ključne besede:     denis avdić    oče    otroci    deichmann    čevlji    dobrodelnost
Avdić podaril čevlje očetu samohranilcu

Na Radiu 1 trenutno poteka igra, kjer si lahko priboriš 10 parov čevljev. KinGa, voditelja popoldanske oddaje – Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič ti z malo sreče podarita kar nekaj parov čevljev. Vse kar moraš storiti je, da se prijaviš na spletni strani Radia 1, nato pa čakaš na njun klic. Če te pokličeta, zaslišiš 10 besed oziroma besednih zvez, ki pa si jih moraš dobro zapomniti. Nato jih moraš ponoviti in če uganeš vseh10, si prislužiš 10 parov čevljev! Preprosto, kaj?

 

No, Avdić se je odločil, da bo čevlje dal v dobrodelne namene. Poklical ju je v oddajo in se pretvarjal, da je nekdo drug. Nadel si je ime Miran, spremenil glas ter dobesedno ''nategnil'' Kinga. Tako Klepač kot tudi Gustinčič, nista niti malo posumila, da gre za Denisa. Ker mu je šla igra dobro, si je prislužil vseh 10 parov čevljev. Odločil se je, da bo čevlje podaril tistim, ki jih potrebujejo in si jih ne more privoščiti. Pozval je vse poslušalce, da predlagajo, komu bi lahko podarili čevlje. Bodisi kakšni revni družini, mami ali očetu samohranilcu ali pa morda kakšnemu otroškemu društvu. 

 

 

Poklicala nas je Ani in predlagala družino, ki jo je letos doletela kruta usoda.
Oče Robi je ostal sam s 6 otroki, starimi od 2 – 19 let, saj jim je letos za rakom umrla mama. Ko je Denis poklical Robija, je bil rahlo šokiran in vidno ter skromno presenečen nad tem. 

 

"Kaj naj rečem ... iskrena hvala"
Robi je ostal brez besed ...