Quantcast
Radio1_v_zivo


KDO JE NA ENKI: TJAŠA POBASALA 15.000 EUR!
Nagrajujemo | 11. 11. 2016 8:45
Odkrili smo vse štiri skrite glasove!
Ključne besede:     kdo je na enki    nagradna igra
PRENESI DATOTEKO
Prisluhni stavku in prepoznaj glasove!Odkrili smo še ZADNJI skriti glas v stavku KDO JE NA ENKI! Velika zmagovalka je postala TJAŠA ŠTAMPFELJ iz Metlike, ki je pravilno razkrila zadnjo skrito osebo, ki je TOM HANKS in POBASALA NEVERJETNIH 15.000 EUR!!!!


V stavku KDO JE NA ENKI smo tako lahko slišali glasove naslednjih znanih oseb: PRIMOŽ FORTE, TOM HANKS, LILI ŽAGAR in TIM GAJSER! 

Nagrajenci, ki so uspešno razkrili skrite glasove pa so: Urška iz Rakeka, Miha iz Bohinjske Bistrice, Mojca iz Radencev in zadnja zmagovalka, ki je pobrala neverjetnih 15.000 EUR je Tjaša iz Metlike! 

Nagradna igra je tako zaključena, hvala vsem za sodelovanje. **

Spomnimo:

KDO JE NA ENKI? 4 znane osebe smo sestavili skupaj v stavku: »KDO JE NA ENKI?« .Tvoja naloga pa je bila, da si ugotovil, kdo so! 

4 besede – 4 glasovi – 4 znane osebe IN KUP DENARJA!

Vsak delavnik, si imel/a enkratno možnost, da si osvojil kup denarja! Samo prepoznati si moral 4 glasove!


Že en pravilen odgovor ti je lahko prinesel bogato nagrado 1.000 EUR! Prav toliko so pobasali Urška iz Rakeka, Miha iz Bohinjske Bistrice in Mojca iz Radencev.Prisluhni stavku še enkrat.

Prisluhni stavku in prepoznaj glasove!

Triglav Skladi so družba za upravljanje premoženja vlagateljev. Ponujajo investicijske sklade, individualno upravljanje premoženja in investicijsko svetovanje. Z drugimi besedami to pomeni, da vlagateljem omogočajo naložbene rešitve, ki jih pripeljejo do zastavljenih finančnih ciljev. Poudarjajo pomen dolgoročnega varčevanja za prihodnost in pomen celovite obravnave posameznikovega finančnega premoženja. Zagovarjajo razpršeno investiranje finančnega premoženja in kot osnovno dopolnilo klasičnim oblikam varčevanja (depoziti) priporočajo varčevanje v vzajemnih skladih. 


 

Pravila za sodelovanje


NOTARSKI ZAPISNIK o prevzemu zaprte ovojnice z oznako: PRAVILNA RESITEV NAGRADNE IGRE KDO JE NA ENKI? 24.10.2016

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del