Radio1_v_zivo


ZA PUNCE: 10 znakov, da si našla PRAVEGA
Radio 1 priporoča | 13. 10. 2016 14:57
Če narediš vsaj 7 kljukic, ga ne izpusti :)
Ključne besede:     odnosi    moški    ženske    ljubezen
Koliko kljukic si naredila? :)

Ah, ti fantje. Z njimi ni lahko, brez njih pa tudi ne gre. Našli smo seznam 10 stvari, ki kažejo na to, da je tvoj fant res tisti pravi zate. Če narediš 7 kljukic, potem ga močno stisni, ker to je tisto pravo, tista ljubezen, ki jo išče prav vsak. 

1. Obožuje tvoj karakter in vse tiste malenkosti, ki te delajo posebne

Morda imaš hecen in poseben smeh, morda imaš poseben način hoje. Morda jecljaš, se sliniš v spanju in se smeješ butastim šalam. Prav vsaka od teh malenkosti, ki tebe morda obremenjujejo, se tvojemu fantu zdi prikupna in jih na tebi obožuje. 

2. Ne ustraši se "tistih dni"

Mnogo žensk ima tisti čas v mesecu močne bolečine, kar se zelo hitro pozna na menjavi razpoloženja. Moški se v tem obdobju ne znajdejo preveč, saj situacije ne poznajo, torej čas menstruacije, ko jim niti približno ni jasno, kako se ženske takrat počutijo, vedo le, da jedo velike količine čokolade in so tečne. Če se usede k tebi, te nežno objame, prinese še termofor in te ovije z mehko deko, potem veš, da te ima prav zares rad in ne bo pobegnil ob prvem menstrualnem krču. 
3. Nasmeji te tudi takrat, ko misliš, da ne premoreš enega samega nasmeha

Za tabo je grozen dan in vse, kar potrebuješ je samo odklop od vsega in prazno glavo. Ker te tako dobro pozna, ve, da ne potrebuješ nič drugega kot topel objem in občutek, da je blizu pa čeprav si morda tisti hip želiš biti sama. Če vsemu temu dodaš še situaciji primeren ščep humorja pa verjamemo, da tvoja slaba volja zelo hitro izpuhti.  
4. Nikoli ne dovoli, da bi šla v posteljo sprta

Vsi pari se kregajo in prav vsako razmerje ima svoje vzpone in padce. Ne glede na vse pa je zelo pomembno, da je ob tebi partner, ki je sposoben kompromisov in bo spor rešil hitro in konstruktivno. Ni potrebe po tem, da na dolgo in široko razglabljata o vajinih težavah, sploh pa ne v času pred spanjem. Čas za to lahko najdeta naslednji dan, ko je glava bolj bistra in misli urejne. Nič ni hujšega namreč kot zbuditi se naslednje jutro z občutkom, da se morata izogibati en drugega. Če se potrudi, da se ne poslovita v sladke sanje sprta in jezna, medtem ko ti morda še vedno kuhaš mulo, ga močno stisni, saj s tem pokaže, kako močno zavzet je, da vajin konflikt hitro rešita. 5Ne boji se tvojih staršev

Mnogo moških ima težav spoznati starše svoje punce, sploh očeta. Se pa najdejo spet takšni, ki se tega sploh ne bojijo, še več, z veseljem se udeležijo prav vsakega vašega družinskega srečanja. Pomembno pa je tudi, da je ob tebi partner, ki nikoli ne posega v tvoj odnos s starši, temveč ga spodbuja. 
6. Ne potrebuješ nikogar drugega kot njega 

Seveda ne govorimo o tem, da bi se nehala družiti s prijatelji in se ukvarjati s svojimi hobiji. Nikakor. Pravi fant razume vse to in te ob tem tudi spodbuja. Nič ni hujšega kot imeti ob sebi nekoga, ki ti daje občutek krivde, če počneš karkoli drugega, kar ni povezano z njim. Gre le za to, da se z njim počutiš odlično tudi, ko sta sama in vama nikoli ni dolgčas. Pa naj bo to na kavču pred pokvarjeno televizijo ali premlačni kopeli. Morda skupaj pijeta slabo vino in se norčujeta iz sveta, morda ležita v travi in v objemu štejeta zvezde. Karkoli počneta, se zabavata in ne potrebujeta nikogar drugega. 
7. Ne zasmodi toasta in se ne boji prijeti za kuhalnico

Nič ni bolj privlačnega kot pogled na moškega, ki te zjutraj preseneti s skodelico kave in palačinko na debelo premazano z Nutello. Pa čeprav je morda presladka, preslana ali pa ji manjka katera od osnovnih sestavin - npr jajce :) 
8. Ne dvomi vate in ti ne daje nobenega občutka, da bi tudi ti dvomila vanj

Tvoj moški ti zaupa in ti zaupaš njemu. Zaupanje je najpomembejša sestavina vsakega odnosa, brez njega ni temeljev, ni osnove. V petek zvečer se dobiš s prijateljicami in veš, da te ne bo preverjal preko SMS-ov ali pa te celo nekje počakal, ker ne bi verjel, da si prav zares s prijateljicami. Ljubosumje je lahko simpatično, ampak se hitro sprevrže v kaj hujšega in bolj problematičnega. Če je tvoj partner preveč ljubosumen, ali pa si morda ti tista, to lahko zelo slabo vpliva na vajin odnos, saj nikoli nista povsem sproščena in ko se enkrat v vajino razmerje nasledi črv dvoma, ga bosta težko premagala.9. Vedno najde način, da ti pokaže, kako rad te ima

Najlažje je reči Ljubim te ali rad te imam. Pa vendar niso vedno besede tiste, ki nosijo težo celotnega odnosa. Pomembna so tudi dejanja. Lahko ti 35x reče, kako te ljubi, ampak če na koncu dneva zaspita sprta in jezna, so to le besede, ki se ne kažejo v dejanjih. Če najde način, da ti svojo ljubezen izkaže še na kakšen drugačen način, na primer, da ti v torbici pusti kakšno sporočilce ali pa te preseneti z vstopnicami za najbolj romantičen film vseh časov, si lahko prepričana, da je resen in pri njemu ne gre samo za besede.
10. Ne igra in je pristen


Ko je s prijatelji, se ne dela pomembnega in je v družbi povsem enak kot je takrat, ko je s tabo. Tvoj moški nima želje po pretvarjanju, da je nekdo drug. Prav tako nima želje impresionirati ljudi okoli sebe, želi si impreisonirati tebe. Je pošten in iskren.