Quantcast
Radio1_v_zivo


"Poročila se bom s starcem. Bogat je in ljubi me"
Radio 1 priporoča | 1. 10. 2016 14:27
V njem je videla priložnost, da pobegne iz siromaštva
Ključne besede:     bogat    moški    ženska poroka    starejši moški    siromaštvo    priložnost
Poročila se je s starčkom zaradi denarja

Stara je zgolj 28 let, on pa je pred kratkim dopolnil 70 let. Dekle iz majhnega mesta se je izpovedala, zakaj je pristala na poroko z moškim, ki bi ji lahko bil dedek.

 

To je njena izpoved:

 

Od rojstva živim skromno. Moja mama dela težko že celo življenje in vso trpljenje, ki ga je doživela, je pustilo globoko brazgotino na njenem izgledu in zdravju. Ona se je poročila z mojim očetom iz ljubezni, toda ni imela veliko koristi od njega - več časa je preživel za šankom kot doma. Vse je bilo na njej.

 

Jaz sem se odločila, da se kaj takšnega meni ne bo zgodilo. Ne želim imeti samo toliko denarja, da bom lahko preživela mesec. Življenje je prekratko, da ne bi poskušala izkoristiti tega, kar se mi ponudi v življenju. Takšna priložnost se mi je pokazala s 70-letnim moškim. Spoznala sem ga, ko sem čistila stanovanja. Bogat je in noro zaljubljen vame. Govori mi, da se z mano zopet počuti mladega, zelo pa mi odgovarja tudi najino spolno življenje. V zadnjem času sem več pri njemu kot doma.

 

Ima ogromno hišo in toliko denarja, da ga ne bi mogel zapraviti tudi, če bi se še enkrat rodil. Poleg tega je podedoval tudi veliko luksuznih hiš, saj je bila njegova mama zelo bogata. Pred kratkim me je vprašal, če bi se poročila z njim. Najprej sem malce oklevala, potem pa sem pomislila, da mi ni tako slabo z njim, saj mi kupi vse, kar si zaželim, plača moje in mamine položnice, pelje me v drage restavracije itd.

 

Pristala pa sem na to predvsem zato, ker sem videla, kako vse bolj izgublja spomin. To je priložnost, da bo vse, kar ima (ali vsaj večji del), moje ter da končno lahko živim tako, kot sem si celo življenje želela. Njegov sin in hči sta čisto znorela, ko jima je omenil poroko. Sedaj skušata vse to zaustaviti. Rečejo mi celo, da sem "kurba iz zakotne vasice, ki je ujela njunega očeta". Njemu pa sta enkrat rekla, da se mu je "zmešalo na stare dni in da bo pognal vso družinsko premoženje, ki ga je babica namenila njemu in njima ter da mu bo nekega dne hudo, ko ne bo več razmišljal s penisom".

 

Zaradi vsega tega sva se odločila, da bova imela manjšo poroko - samo midva in priči. Pristala sem, da vzamem njegov priimek, saj bom tako še bolj na varnem in da bo poskrbel zame in mojo prihodnost. Upam, da bo to čimprej. Ne bi želela, da bi dolgo živel, saj bi rada uživala, dokler sem še mlada. Vem, da to zveni hladno in kruto, ampak sem vsaj iskrena. Veliko žensk razmišlja tako kot jaz, samo njim se ni ponudila tako dobra priložnost.