Quantcast
Radio1_v_zivo


Seks je bil tako slab, da sem se zlagala, da mi je zmanjkalo kondomov
Radio 1 priporoča | 30. 9. 2016 5:59
FORUM: Ti ljudje so ISKRENO spregovorili o slabem seksu, ki ga doživljajo
Ključne besede:     seks    forum    kondom    orgazem    partner
Iskreno so spregovorili o slabem seksu, ki ga doživljajo

Svoje slabe izkušnje glede seksa so ljudje izpovedali na Whisperju, aplikaciji, na kateri lahko deliš svoje izkušnje glede različnih tem - popolnoma anonimno. Najboljše od njih je izbral portal Buzzfeed

 

"Moj fant ni dober v postelji. Poskušala sem mu povedati, da to enostavno ne gre. Nikoli nisem zadovoljena, a mislim, da se njemu niti ne sanja o tem ..."

 

"Seks je bil tako slab, da sem se mu zlagala, da nimam več kondomov, samo da ne bi poskusil znova."

 

"Z možem sva čakala na poroko, preden bi se podala med rjuhe. Sedaj sem že pet let v zakonu s človekom, ki me ne more spraviti do orgazma."

 

"Končno sem spal s svojim sanjskim dekletom in bila je grozna v postelji. Ničesar ni vedela."

 

"Moj mož je vse slabši pri seksu. Ne vem, kako mu naj to povem. Včasih je bil dober, sedaj pa se ne trudi več, da bi me zadovoljil."

 

"Sramujem se, ker sem slaba pri seksu. Zadnjič, ko sva to počela, sem mu rekla: Jaz nisem dobra v tem. Šla sem dol z njega in šla v posteljo. Sredi akcije :/."


 

 

"Moja punca je res zanič v postelji in nikoli ne želi poskusiti kakšne nove poze. Še vedno jo ljubim, toda ne vem, kako dolgo bom lahko še tako živel."

 

"Ljubim svojega moža, toda v postelji pa je grozen. Varam ga zato, da bi dobila, kar si želim v fizičnem smislu."

 

"Moj mož me nikoli ni pripeljal do vrhunca, ampak jaz vsakič hlinim orgazem. Ljubim ga bolj kot vse na svetu in nočem ga prizadeti."

 

"Moj fant mi pravi, da sem slaba v postelji, on pa ... On mi pravi, da naj gledam porniče, da se 'pripravim'. Le kaj se je zgodilo s predigro."

 

 

"Ljubim svojega fanta, s katerim sem že štiri leta v zvezi ... Toda v postelji je zelo slab. Seks traja samo dve minuti."

 

"Najin seks je zelo slab. Z njim se počutim kot da z menoj ni vse v redu."

 

"On je katastrofa pri seksu. Vedno bi rad počasi, toda to ni moja 'stvar'."

 

"Moj bivši želi, da se pomiriva. Drugače je super do mene, toda seks je obupen. Ne želim ga nazaj zaradi tega in vem, kako naj mu to povem."

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del