Quantcast
Radio1_v_zivo


''No, zakaj midva oblač'va otroka v draga oblačila, Avdić pa kupuje v KIKU?!?''
Radio 1 priporoča | 28. 9. 2016 10:49
Kakšna oblačila za otroke kupujejo današnji starši
Ključne besede:     Radio 1    Denis Avdić Show    Deželak    Morelj    Avdić    jutro    oblačila    otroci    drago    mnenja    poslušalci    znamke
Današnji mali frajerji

V Denis Avdić Showu so debatirali o tem, zakaj nekateri starši glede oblačenja svojih otrok tako komplicirajo in jim izbirajo predvsem draga oblačila. Zakaj imajo težave s tem in kje tiči razlog, da so njihovi najmlajši oblečeni v prestižne znamke.

 

Avdić nam je povedal zgodbo, kako začudeno ga pogledajo starši, ko pove v katerih trgovinah nakupuje in kako je izgledal njegov obisk Rdečega križa, ko je pri 10-ih letih prišel v Slovenijo. 

 

''A vidiš, Avdić lahko kupuje v Kiku, mi moramo pa vse v S. Oliverju!''
Avdićeva debata z drugimi starši:

 

Avdić šel po čevlje na Rdeči križ
Ko je prišel iz Bosne v Slovenijo

 

Nekateri otroci že v vrtcih izstopajo in imajo na sebi oblačila v vrednosti več 10 evrov. Obstajajo starši, ki jim je celo nerodno kupovati v trgovinah manj priznanih znamk in so zato pripravljeni za svoje najmlajše odšteti kar veliko vsoto denarja. Pa je dražje oblačilo res bolj kakovostno? Mi mislimo, da v večini primerov plačaš le znamko in ne kakovosti ter udobja. Zato so nekateri otroci v vrtcih in šolah celo bolj nesrečni, saj se zaradi tega ne morejo sproščeno igrati, da ne bi bili kregani, ker so si umazali obleko, ki ni bila najbolj poceni.

 

Mar gre za to, da starši mislijo, da so bolj kakovostna in udobna? Ali se morda bojijo, da bi se iz njihovega otroka norčevali? Morda pa gre le za modno muho, da bo njihov otrok oblečen po zadnji modi.

 

''Ja moja tamala ma' jopco Dolce&Gabanna''
Mamica:


Večina staršev namesto na znamko prisega na to, da se otrok počuti v tistem kar nosi predvsem udobno. Sicer pa oblačila hitro preraste in je nepotrebno, da bi odštevali preveliko denarja in si delali nepotrebne stroške. 

 

''Oblečejo otroka v fensi znamkice, pol pa ga ne pustijo na tobogan''
Poslušalka Maja:


''Ja moja tamala ma' jopco Dolce&Gabanna''
Mamica:

 

''Je deklica hotela NIKE čevlje ...''
Kje kupujejo naši poslušalci in kaj menijo o tem:


 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del