Quantcast
Radio1_v_zivo


"V kotu dnevne sobe sem zaslišala krik starke, čeprav ni bilo nikogar"
Radio 1 priporoča | 27. 9. 2016 13:42
PARANORMALNO: Krik, ki je rešil življenje
Ključne besede:     paranormalno    krik    huh    starka    otrok    dojenček    življenje
Krik starejše gospe, ki je bila pravzaprav duh ...

Okrog dveh zjutraj sem hotela izkoristiti svojo nespečnost, zato sem se odločila, da grem prati perilo. Kar naenkrat sem zaslišala otroški jok. Toda otrok je spal v posteljici. Potem pa sem slišala krik starejše gospe, toda nikjer ni bilo nikogar ...

 

 

Vanessa Chiquita Gutierrez je povedala svojo zgodbo o bučnem joku otroka, nato pa še starke, čeprav ti zvoki sploh niso obstajali, niso bili resnični ter o tem, kako je to rešilo življenje njenemu sinu. Njeno zgodbo je objavil BuzzFeed.

 

"Ko sem rodila svojega tretjega otroka, je bilo na začetku vse v redu ... dokler ni dopolnil tri tedne in začel bruhati vsakič, ko sem ga nahranila. Peljala sem ga k zdravniku, ta nam je predpisal tablete, ki naj bi kontrolirale problem.

 

Te noči sem bila preveč obremenjena, zato nisem mogla zaspati. Okoli dveh zjutraj sem se odločila, da izkoristim svojo nespečnost, zato sem zagnala pralni stroj, da bi oprala perilo. Kar naenkrat sem slišala otroški jok. Vendar pa ni jokal dojenček, saj je spal v zibelki, moja druga dva otroka pa sta spala vsak v svoji sobi.

 

Za trenutek sem obstala na hodniku in kar naenkrat sem zaslišala popolnoma drugačen jok, ki je prihajal iz kota dnevne sobe. Zvenel je kot jok starejše gospe, v ihti, preplavljen z žalostjo in obupom. Strah me je popolnoma paraliziral, toda nekako sem začutila, da moram svojega otroka odpeljati v bolnišnico. In tako sem ob štirih zjutraj odpeljala svojega novorojenega sina v bolnišnico. Tam so naredili številne raziskave, nakar so rekli, da mora nujno na operacijo trebuha v drugo bolnišnico. Zdravnik mi je dejal, da če bi še nekaj časa čakali, bi ga najverjetneje izgubili.

 

Še vedno ne vem čisto, kaj se je zgodilo tiste noči, toda moja mama vztraja, da je bilo to opozorilo angela varuha."

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del