Quantcast
Radio1_v_zivo


OBLIKA NOHTOV: Razkriva tvojo življenjsko in ljubezensko plat
Radio 1 priporoča | 26. 9. 2016 5:59
Če imaš umetne, ne velja ;)
Ključne besede:     nohti    osebnost    ljubezen    življenje    oblika
Kakšne nohte pa imaš ti?

Vsak človek ima drugačno obliko nohtov in prav to ga dela unikatnega in drugačnega. Nekateri imajo dolge, drugi kratke, spet tretji celo ogrižene. Nič zato, še vedno odkrivajo o tebi nekaj stvari, ki si jih morda že velikokrat slišal, sedaj pa jih lahko le še preveriš, če držijo ali ne.

 

 

 

1. Vertikalno dolgi


Življenje: Si kreativen in družaben. Ljudje so radi v tvoji družbi in se z večino razumeš zelo dobro. Ne kompliciraš in skušaš skozi življenje potovati umirjeno in doživeti čim več novih stvari.

 

Ljubezen: Si romantičen in strasten. Ko imaš ob sebi nekoga, mu posvetiš vso pozornost in čas. Rad imaš stvari, ki včasih malce uidejo iz pod nadzora.

 

 

2. Horizontalno široki

 

Življenje: Si iskren in večkrat poveš tisto kar si misliš. Vsem želiš dobro, zato poveš tisto, kar drugi ne želijo slišati. Kljub temu te imajo ljudje radi, saj vedo, da lahko od tebe dobijo iskreno mnenje. Moti te zahrbtnost in takih ljudje ponavadi ne spustiš v svoje življenje.

 

Ljubezen: Če ti je nekdo všeč, to pokažeš in si želiš potem to tudi osvojiti. V ljubezni rad tvegaš in si se za lastno srečo pripravljen tudi boriti. 

 

 

 

 

3. Okrogli

 

Življenje: Imaš svoj ritem življenja in se ne oziraš na druge. V odnosih si umirjen in imaš svoj tempo. Si sproščen in ljubiš mir. Tudi, če se ti kdaj kakšna stvar ne posreči, vztrajaš in poskušaš ponovno.

 

Ljubezen: Če imaš okoli sebe pravega človeka, si srečen in zadovoljen ter živiš kar v nekakšni harmoniji. Imaš dobre živce, uravnotežena čustva ter dolga prijateljstva. Nikoli se ne zaljubiš ravno brezglavo, da ne bi potem obžaloval.

 

 

 

4. Kvadratni

 

Življenje: Si hraber in strpen. Rad tvegaš in ponavadi te ni strah. Si oseba, ki lahko v prihodnosti s svojimi idejami pomagaš drugim do uspeha. Hitro prepoznaš, če te želi nekdo pretentati.

 

Ljubezen: V zvezah si resen in osebo s katero si spoštuješ. Si razigran in ravno to te dela očarljivega. Osebo, ki jo imaš rad postavljaš na prvo mesto. 

 

 

 

 

5. Trikotni

 

Življenje: Živiš kreativno, inovativno in imaš veliko domišljije. Hkrati si prefekcionist, ki je poln idej, ki drugim ne bi padle na kraj pameti. Rad živiš zanimivo in predvsem nevsakdanje.

 

Ljubezen: Partnerja znaš očarati z znanjem in idejami. Ob tebi mu ni nikoli dolgčas. Rad mu pripraviš presenečenja in prav tako si srečen, če jih nekdo tebi.

 

 

 

 

6. Mandljevi

 

Življenje: Si iskren in zelo prijateljsko nagnjen. Velikokrat si dobro razpoložen in ravno zato so ljudje radi v tvoji družbi. Svojim bližnjim znaš nuditi oporo in imaš dober posluh za težave. Znaš reševati težke situacije in jih tudi uspešno rešiti.

 

Ljubezen: Do partnerja si iskren, a nikoli na tak način, da bi ga užalil. V deljenju komplimentu si dober, rad pa jih seveda tudi sprejemaš. Si oseba, ki si želi ogromno topline in zavedanja, da ji nekdo stoji ob strani.

 

 

 

 

7. Mečaste oblike

 

Življenje: Si ambiciozen in delaven. Pred očmi imaš vedno cilj in prizadevaš si, da ga čimprej uresničiš. Ljudje te vidijo kot nekoga, ki zna motivirati in jim pokazati, kako se lotiti določenega problema.

 

Ljubezen: Za ljubezen si se pripravljen boriti. Ko imaš nekoga rad daš vse od sebe in se zanj trudiš po svojih najboljših močeh.

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del