Quantcast
Radio1_v_zivo


POSEBNA PONUDBA ZA PODJETNIKE: MALI POSEL TEDNA NA RADIU 1
Nagrajujemo | 3. 10. 2016 9:35
Predstavi svoj posel na najbolj poslušanem radiu v Sloveniji
Ključne besede:     posel    služba    delo    nagradna igra
Naj tvoje delo opravita Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič

Leto drvi z nezadržno hitrostjo h koncu, v tvojem poslu pa vedno večja gneča … Je naval v tvojem frizerskem salonu ogromen in imaš premalo parov rok za vse lepe frizure? In kako kaj gneča v tvoji vulkanizerski delavnici, pa vrsta v tvoji trgovinici s tistimi krasnimi ročnimi izdelki, pa ti, ti sploh uspeva popraviti vse čevlje, ki so jih prinesle stranke ta teden in ti, boš uspela zarobiti vse hlače in skrajšati krila?

 

Si predstavljaš, da bi si lahko ta četrtek vzel/a prosto in da bi namesto tebe tvoje delo opravila voditelja Radia 1, Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič

  

KAKO SODELUJEŠ?

Vse, kar moraš storiti je, da se prijaviš preko spodnje prijavnice ter opišeš svoj posel in delovni ritem. Radio 1 in banka SKB pa bosta poskrbela, da bo tvoj posel tekel gladko. KinGa bosta en dan delala namesto tebe, banka SKB pa bo poskrbela za tvoj prihranek in zadovoljne stranke s svojim POS-terminalom..   

 Nagrada:

Podeljenih bo 6 tedenskih nagrad, ki vključujejo letni najem in namestitev SKB POS-terminala.

Tedenska nagrada vključuje: 

  • brezplačno mesečno uporabnino za en POS-terminal* oz. za internetnega trgovca brezplačno najemnino za obdobje 12 mesecev,
  • brezplačno namestitev POS-terminala na prodajnem mestu oz. za internetnega trgovca 
  • brezplačno vzpostavitev in definiranje prodajnega mesta,
  • brezplačno naročnino za SIM kartico za prenos podatkov za obdobje 12 mesecev za  GPRS POS-terminal.


* Nagrajenec lahko izbira med naslednjimi vrstami POS-terminalov: stacionarni POS-terminal (iCT220+iPP220) in naprava za vnos osebne številke (PINPAD), stacionarni GPRS POS-terminal (iCT220), mobilni GPRS POS-terminal (iWL220).

Vrednost nagrade:

  • od 105,12 EUR do 144,24 EUR, odvisno od izbrane vrste POS-terminala, 
  • 150 € v primeru inetrnetnega trgovca.Masirala sta tudi dlani in lakirala nohte!
Kinga postala frizerja za en danTokrat sta se Kinga prelevila v frizerja in obiskala salon Hair club by Barbara Team na Gorenjskem, kjer je Klepač pral lase in masiral dlani, Gustinčič pa je celo lakiral nohte. Ni kaj, fantoma gre odlično! :) 


KinGa pekla pasje piškote!
Kužki bodo veseli!

Klepač in Gustinčič sta tokrat pekla piškote, in to ne navadne, temveč PASJE PIŠKOTKE! Obiskala sta pasjo pekarno PAPY, kjer sta pomagala lastnici Tanji pri pripravi naravnih, zdravih pasjih priboljškov, piškotkov in tortic za štirinožne prijatelje. Poglej, kako sta se odrezala. 

KinGa postala KELNARJA za en dan
Stregla, vihtela pladenj, čistila kozarce in zabavala goste


 

Klepač in Gustinčič sta tokrat v sklopu nagradne igre Mali posel tedna za en dan poprijela za pladenj in se prelevila v kelnarja. Obiskala sta Vinoteko Solum v Novi Gorici, ki ima kar 90 vinarjev, 250 različnih vin, lokalne pivovarje, lokalno praženo kavo, divjačinske mesnine, pršut iz slovenskega avtohtonega prašiča, sir Čadrg nad Tolminom in še bi lahko naštevali.

 

 

KinGa postala MEHANIKA za en dan
Umazane roke, nagice in menjava pnevmatik

 

Tokrat  sta se za en dan prelevila v mehanika. Vedoželjna sta se odpravila v Avtomehaniko Mirtelj, kjer sta se preizkusila v menjavi gum, servisu jeklenih vozičkov, zelo natančno pa sta si ogledala tudi koledar nagic, ki ne sme manjkati v nobeni avtomehanični delavnici.

Svoj "mali posel" je prijavil Miran Mirtelj v upanju, da mu bosta King-a za en dan priskočila na pomoč, in to sta tudi z veseljem storila.


Za en dan sta postala CVETLIČARJA
Klepač in Gustinčič poskrbela za nežne rož'ce


Urška Krč je svoj "mali posel" prijavila v upanju, da ji bosta King-a za en dan priskočila na pomoč, in to sta tudi storila.

Oglej si, kako sta se naša popoldanska voditelja odrezala. 


Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del