Quantcast
Radio1_v_zivo


ŠOKANTNO: Angelina Jolie in Brad Pitt se po 12-ih letih razhajata!
Radio 1 priporoča | 21. 9. 2016 4:15
Eden najbolj trdnih zakonov v Hollywoodu je očitno propadel
Ključne besede:     angelina jolie    brad pitt    ločitev    hollywood
Konec srečnih časov za uspešni par?

Tuji mediji so se na veliko razpisali o razpadu zakona enega najbolj trdnih in na videz srečnih parov v svetu Hollywooda. Po poročanju TMZ-ja, ki naj bi imel prepričljive vire, se Angelina Jolie in Brad Pitt razhajata po 12 letih, vlogo za ločitev pa naj bi vložila Angelina, kot razlog za to pa naj bi navedla "nepremostljive razlike".

 

Številni mediji namigujejo na to, da naj bi bili otroci pravi razlog za njeno odločitev, saj se ni strinjala z Bradovo vzgojo. Viri pravijo, da naj bi Angelini prekipelo, ker naj bi Brad kadil travo in tudi užival alkohol, zaradi česar je imel težave z obvladovanjem jeze. To pa naj bi slabo vplivalo na njune otroke. Zvezdnica, ki jo zastopa Laura Wasser, je sodišče zaprosila za skrbništvo nad otroki, Brad pa bi jih lahko obiskoval. Angelina od Brada ne zahteva finančne podpore, zahtevo pa je vložila 15. septembra.

 

Par, ki je veljal za enega najlepših parov v Hollywoodu, se je spoznal leta 2004 na snemanju filma Mr and Mrs Smith (Gospod in gospa Smitha), poročila pa sta se leta 2014, na željo njunih otrok.

 

Na snemanju filma Gospod in gospa Smith

 

Po uspešnici Gospod in gospa Smith sta Brad in Angelina zaigrala skupaj še v filmu By the Sea (2015) (Ob morju), ki ni bil preveč dobro sprejet pri filmskih kritikih. Angelina je poskrbela za režijo in scenarij drame, ki je v blagajno prinesla "le" 3.3 milijone dolarjev.

 

Kljub temu, da film govori o težavah med zakoncema, je Jolijeva hitro zanikala, da je zgodba v filmu odsev njunega zakona.

 

"Z Bradom imava svoje probleme toda, če bi imela takšne težave kot par v filmu, ne bi mogla posneti tega filma," je povedala za Telegraph. "Da razjasnim: seveda se prepirava in imava težave, tako kot vsak par. Pridejo dnevi, ko se spravljava ob živce in hočeva biti narazen, toda najini problemi niso podobni tem, ki jih imata zakonca v filmu."

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del