Quantcast
Radio1_v_zivo


RAZKRITO: Hecne navade, ki jih imajo VSE ženske
Radio 1 priporoča | 17. 9. 2016 14:43
Ni lahko biti ženska ;)
Ključne besede:     ženske    navade    nenavadno    smešno    bizarno    zabavno
Ups, včasih ga malce ''pobiksamo''

Vsaka ženska na tem svetu ima svoje načine in navade, ki jih v svojem življenju prakticira. Brez večjega premisleka jih podzavestno opravlja in si včasih s tem kar malce zakomplicira življenje. V želji, da bi bila čimbolj popolna, je včasih malce zmedena, a kljub temu še vedno prikupna. Če se moški kdaj sprašujejo, zakaj njihova draga zamuja ali pa je sem pa tja slabe volje, je tukaj nekaj navad, ki morda vplivajo na njeno počutje.


1. Čisto preveč si zaposlena z delom in pozabiš na najnujnejše zadeve v dnevu - menjava tampona ali vložka. Vedi, da je tovrstno pozabljanje tvojemu zdravju zelo škodljivo.
2. Tisti nelagoden občutek, ko ti spodnjice zlezejo v zadnjico in moraš z roko v hlače, da si jih popraviš.
3. Ko želiš pokazati lepe nohte tudi na nogah, pa je ogledalo čisto previsoko. Nato ugotoviš, da se lahko usedeš v umivalnik.
4. Končno si ga dočakala - zmenek!
5. Ko se ti ne ljubi umivati ali celo česati las in se zjutraj spopadaš z reševanjem krtače iz njih. 


6. Preizkušanje različnih mask za obraz. Nekatere so tako zelo naravne in smrdeče, da ti je kar slabo. Ampak za lepoto je treba potrpeti, kajne?7. V predalu si našla šminko, ki jo iščeš že dlje časa. Barva bi se sicer odlično podala k tvoji novi obleki ... ampak tisti las, ki je nanjo prilepljen? Hm, mislm, da se boš raje odločila za drugo barvo.8. Čopičev za ličenje nisi oprala že lep čas ali morda sploh nikoli, odkar si jih kupila. Si pomislila, da imaš morda zato, kakšen mozolj več in ne zaradi polne lune ter koščka čokolade.9. Domov prideš tako zelo utrujena, da se ti zdi pranje posteljnine lažje kot pa odstranjevanje ličil.10. Popilila si si nohte in pustila ostanke tam nekje ... Kjerkoli že.

 

11. Našla si stara ličila, ki jih nisi uporabljala nikoli. Najbolje, da se jih znebiš, ker zagotovo niso več uporabna. Ker si radovedna, jih boš vseeno preizkusila.

 

 

 

12. V kotičku očesa imaš ostanek maskare, ki ga želiš odstraniti. Nato zreš vanj kot, da si odkrila nekaj, kar nisi videla še nikoli v življenju.

 

 

13. Če se fantje radi družijo ob pivi, so dekleta tista, ki se rada družijo ob kupu ličil. Ni lepšega kot pomagati prijateljici pri ličenju, da se slučajno ne bo spet naličila tako grdo kot zadnjič.

 

 

14. Vedno kadar greš ven, za sabo pustiš takole. Na koncu ugotoviš, da nimaš za obleči nič. Nato pa se celo čudiš, zakaj ne najdeš tiste nove majice.


 

 

15. Občutek zadoščenja ob pogledu na depilacijski trak. 

 

 

16. Žulj te ne zaustavi, da ne bi nase nadela svojih najljubših sandalov. Ni govora, da si daš gor obliž, saj ti bo pokvaril celoten videz.

 


 

17. ''Ehh, športnega nedrčka pa res še ne bom dala v pranje. Saj sem ga oblekla le za 3 vadbe.''

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del