Quantcast
Radio1_v_zivo


HOROSKOP: Slabe strani tvojega astrološkega znamenja
Radio 1 priporoča | 16. 9. 2016 5:01
Oven je nagnjen k popivanju, škorpijon večkrat izgubi kontrolo
Ključne besede:     horoskop    bolezen    znamenje    značilnosti    slabosti    negativnost
Ojoj!

Vsi poznamo horoskope, ki nam razkrivajo kakšna naj bi bila naša prihodnost in kako moramo ravnati v življenju, da nam bo šlo bolje. Prav tako nam povedo, kakšno bo naše ljubezensko stanje in kje ''raste'' denar. No, tale z denarjem je privlečena za lase in zagotovo ne drži. Kajti, če bi bilo vse res, bi bili vsi srečno zaljubljeni, bogati in živeli v popolni pravljici. 

Lahko pa ti razkrije še nekaj drugega in sicer, h kateri bolezni si bolj nagnjen in katere so tvoje slabe lastnosti. 

 

OVEN


Ovni so nagnjeni h glavobolom, imajo občasno težave z očmi, ušesi in nosom. Če se zgodi, da jim v življenju ne gre vse čisto po načrtih, zelo radi zapadejo v depresijo in zato je mogoče, da začnejo posegati po drogah in alkoholu. Zelo radi se vsem stvarem predajo z veliko vnemo in energijo, a jih čez čas ta občutek mine. Hitro izgubijo interes za določne stvari.

 

BIK


Pripadniki tega znamenja se sprememb v življenju bojijo. Radi živijo tako kot so vajeni, pa čeprav je to čisto vsakdanje in monotono. Če so prisiljeni nekaj spremeniti, jih to naredi depresivne in brezvoljne. Njihova najslabša lastnost je ta, da niso preveč prilagodljivi, kar jih velikokrat ovira pri uspehu in na poti do boljšega življenja. Kar pa se tiče zdravja, imajo največ težav z vratom, grlom in ščitnico. 

 

DVOJČEK

 

Ta znamenja so venomer v pogonu in jih čas kar nekoliko lovi. Velikokrat gredo od doma brez, da bi kaj pojedli ali popili, ker sem jih tako zelo mudi. Zato ravno zaradi tega posežejo po nezdravih prigrizkih. Ta način življenja jih pogosto spravlja ob živce in jim povzroča preglavice. Zato imajo težave z živci, pljuči, rameni in celotnimi rokami. Včasih so tudi zelo površni pri odnosih, čeprav sami tega ne opazijo.

 

RAK

 

Ljudje, rojeni v znamenju raka so včasih kar malce preveč občutljivi, zato so nagnjeni k naglim spremembam menjanja razpoloženja. Velikokrat jih obremenjujejo tudi tuji problemi in pri tem si sploh ne znajo pomagati. Težave, ki se jim pojavljajo pogosto vključujejo ledvice, želodec, prsi in prebavo. Ker je njihova psiha velikokrat bolj kot ne v slabem stanju, pogosto dobijo tudi čir na želodcu. Večkrat bi se morali znati sprostiti.

 

LEV

 

Levi preprosto ne znajo reči ''ne'' in to jih večkrat obremenjuje ter preprosto preveč izčrpava. To jim vzame veliko energije, ki jo razdajajo za druge, namesto, da bi jo porabili zase. Njihova napaka je, da k vsaki stvari pristopijo z veliko vnemo in zagonom ter ne znajo stvari razporediti tako, da bi najprej opravili tiste najbolj pomembne. V vsem želijo biti najboljši, čeprav morajo potem s sklonjeno glavo priznati, da jim včasih ne uspe in ne morejo biti vedno med prvimi. Zaradi tega imajo kdaj pa kdaj depresivne dneve in težave s povišano telesno temperaturo ter padcem imunskega sistema.

 

DEVICA


Njihova največja pomanjkljivost je, da ne znajo takoj pokazati čustev in na začetku delujejo precej hladno, čeprav v resnici niso. Globoko v njihovi notranjosti se ''kuha'' ogromno čustev, ki jih raje zadržijo kar zase.
Ker teh občutkov ne znajo izraziti in dati ven iz sebe, se velikokrat zgodi, da se ne znajo sprostiti. To zna biti za device precej stresno in nemirno ter jih lahko celo pripelje do depresije. Velikokrat imajo tudi težave s prebavo in pogosto tudi s kožo.

 

TEHTNICA

 

Najbolj srečni so takrat, ko je vse okoli njih skladno in v najlepšem redu. Radi imajo urejen videz, prav tako pa imajo radi urejen tudi dom. V želji, da bi bilo vse popolno, začnejo s tem obremenjevati tudi ostale. Včasih gre celo do te mere, da pokvarijo vzdušje in odnose z drugimi ljudmi, saj so s popolnostjo preveč vsiljivi. Če jim vse ne uspe tako kot so si zamislili, sami sebe kritizirajo. Vse to vodi v nezadovoljstvo in negativne občutke, ki jih včasih pripeljejo tudi do tega, da postanejo pesimistični. Dovzetni so, da imajo težave s kožo, ledvicami in spodnjim delom hrbta.

 

ŠKORPIJON 


Najslabša lastnost škorpijonov je, da se velikokrat razjezijo. Zaradi tega zgubijo kontrolo nad samim sabo in lahko se zgodi, da postanejo zelo nesramni in arogantni. Nagnjeni so k hitrim spremembam razpoloženja in predvsem burnim reakcijam. To je za njih zelo stresno in prav tako za ljudi v njihovi bližini. So emocionalno nestabilni in svoje občutke skrivajo ter se z njimi borijo iz dneva v dan. Zaradi tega imajo večkrat psihološke težave in zelo rahle živce. 

 

STRELEC

 

Pripadniki tega znaka so zelo živahni in uživajo v tem, da so venomer v nekakšnem gibanju. Velikokrat se jim zgodi kakšen zvin gležnja ali pa dobijo kakšno modrico več. Kadar so poškodovani ali bolni, vse okoli sebe s tem obremenjujejo in od njih želijo čim več pozornosti. Za strelce ni hujšega kot to, da se ne morejo gibati. Zaradi tega so negativno nastrojeni, polni nervoze in velikokrat zapadejo tudi v depresijo. Njihove najpogostejše zdravstvene težave vključujejo: kolke, jetra in tudi kri.

 

KOZOROG

 

Kozorogi so rojeni vodje in želijo velikokrat preseči kar sami sebe ter si naložiti preveliko breme, kot so ga sploh vajeni nositi. Mislijo, da morajo imeti vse pod kontrolo, kar se kaže predvsem v tem, da ne zaupajo ljudem okoli sebe. Takšen način življenja je stresen in povzroča nemirnost. Njihovi občutki so večkrat površni in so zato tudi usmerjeni k napačnim ciljem. Pogosto imajo težave z visokim krvnim tlakom, vranico, kostmi in sklepi.

 

VODNAR

 

Menjava razpoloženja je pri njih tako hitra, da jim komaj slediš. Iz stanja, ko so srečni in polni veselja, se v sekundi lahko spremenijo v najbolj jezno in malodušno tečnobo. Znajo biti zelo egoistični in sebični, zato imajo včasih premalo čustev in skrbi za svoje bližnje. Vse to znajo dobro prikriti in zapakirati tako, da jih ljudje ne morejo obsojati. Včasih se celo zgodi, da so jim drugi ljudje bolj pomembni, kot lastna družina, čeprav najbrž tega ne delajo zavestno. Depresija je tista, ki je rada prisotna tudi v življenju vodnarjev. Prav tako pa so tukaj tudi težave z živci in imajo preslabo cirkulacijo krvi.

 

RIBI

 

Čustvene osebe, ki znajo razumeti in včasih tudi celo prevzeti druge težave ter se v njih popolnoma vživeti. Vse to bi bilo do neke mere čisto v redu, če ne bi pri tem ta znamenja pretiravala in na koncu izčrpala sebe. Nato so nagnjene k razmišljanju, le kako so zbolele, čeprav nujno potrebujejo počitek in sprostitev. Tudi one znajo imeti depresivne epizode, v katerih želijo biti popolnoma same in ne želijo videti nikogar. Nagnjene so predvsem k bolezni pljuč, prehladom in drugim boleznim, ki vključujejo dihala.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del