Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO: S slovensko Bridget Jones po roza preprogi
Denis Avdić Show | 14. 9. 2016 14:41
Zmagovalka Antonija z Avdićem na ekskluzivni predpremieri Radia 1 v kranjskem Cineplexxu
Ključne besede:     bridget jones    cineplexx    antonija kos    premiera

Se spomniš prikupno zmedene Bridget Jones, ki je s svojo simpatičnostjo osvojila srca žensk po vsem svetu? Včeraj smo si na ekskluzivni prerpremieri Radia 1 ogledali nadaljevanja filma o prisrčni blondiniki, Dojenček Bridget Jones! 


Po roza preprogi so se sprehodili mnogo znani Slovenci, naši voditelji in ... SLOVENSKA BRIDGET JONES, ki ste nam jo pomagali izbrati pravi vi. Zmagovalko Antonijo Kos smo naličili, oblekli v prestižno obleko in jo skupaj s 5 prijateljicami odpeljali na premiero. Vsem šestim je družbo delal nihče drug kot Denis Avdić, ki se je v povsem ženski družbi odlično počutil. 

Fotogalerija: Slovenska Bridget Jones in Denis Avdič na premieri (17 slik)

Oglejte si galerijo slik
  Čas za lepotičenje: Večerni make-up


Fotogalerija: Ekskluzivna premiera Radia 1: DOJENČEK BRIDGET JONES (23 slik)

Oglejte si galerijo slik
Ekskluzivna premiera Radia 1


Slovenska Bridget Jones je nosila  Sugarbird obleko (namig: najdete jo v Arena center Zagreb). Za večerni make up je poskrbela Max Factor umernica ličenja Rebecca, ki je uporabila Lasting Performance dolgo obstojno tekočo podlago, Lipfinity Colour & gloss rdečilo za ustnice, volumen trepalnic pa je dosegla z Glamour Extensions 3 v 1 maskaro. Za prišesko pa je poskrbel Igor Mizić, ki je uporabljal profesionalne proizvode Wella professionals iz linije EIMI za oblikovanje.


Eurojackpot je prva mednarodna igra na srečo v Sloveniji, ki jo Loterija Slovenije prireja od samega začetka - prvo žrebanje je bilo 23. marca 2012.
V igri trenutno sodeluje 32 evropskih prirediteljev: poleg Slovenije še 16 nemških deželnih loterij, Češka, Danska, Estonija, Finska, Hrvaška, Islandija, Italija, Latvija, Litva, Madžarska, Nizozemska, Norveška, Španija, Švedska in Slovaška.

Vsak petek vsaj 10 milijonov evrov! 


Garantirani sklad za glavni dobitek Jackpot znaša 10 milijonov evrov: to pomeni, da je v skladu za Jackpot vsak petek najmanj 10 milijonov evrov, vrednost Jackpota pa lahko naraste do največ 90 milijonov evrov.Dodatne informacijePodrobnejše informacije o igri najdete v Pravilih klasične igre na srečo Eurojackpot, ki so na voljo na vseh prodajnih mestih igre in na spletnih straneh www.loterija.si in www.eloterija.si.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del