Quantcast
Radio1_v_zivo


Priznal je: "Varal sem vsako žensko, ki sem jo ljubil"
Radio 1 priporoča | 15. 9. 2016 15:05
Mladenič pojasnil, zakaj je vsakič prišlo do nezvestobe
Ključne besede:     varanje    moški    ženske    odnos    nezvestoba
Varal je ženske, dokler ni ugotovil ...

Tale moški je iskreno spregovoril za Insider, zakaj je prevaral prav vsako žensko, s katero je bil v zvezi in kaj se mu je zgodilo, da je prenehal s tem

 

 

Njegova izpoved: 

 

Če te je nekdo varal, to nima nobene veze s teboj. Verjemi mi! Ne govorim tega samo zato, da bi se počutil bolje. Poznam nekatere izgovore, ki so ti jih govorili takrat - da si jih zanemarjal, spravljal ob živce, enostavno zgodilo se je in nič ni pomenilo, bili so pijani pa niso vedeli, kaj počnejo itd. 

 

Vem, kaj ti govorim, ker sem bil jaz ta tip, ki je varal svojo ženo. To je na koncu pripeljalo do tega, da sva se razšla in najin sin je naenkrat dobil dva doma. Varal sem tudi vse punce s katerimi sem bil preden sem se poročil. Toda, česar nisem vedel je to, da problem ni bil v njih, ampak v meni. 

 

Zakaj sem jih varal? Varal sem jih zato, ker sem pač bil takšen. Nisem jih varal zaradi tega, ker so one bile takšne kakršne so bile. Lahko iskreno priznam, da sem imel kar nekaj fantastičnih žensk v življenju, toda to ni bilo dovolj, da jih nisem varal. 

 

Mama mi je vedno govorila, da bom postal podoben ljudem, ki me obkrožajo. In tako je tudi bilo. Vsi moji prijatelji so varali svoja dekleta in žene. Moja osebna filozofija glede tega je bila, da je to nekaj čisto normalnega, da varam ženske. 

 

Tudi to je bil razlog, zakaj sem se vedno družil z ljudmi, ki varajo svoje partnerje. Hotel sem biti v družbi, kjer je bilo moje obnašanje sprejemljivo. Če bi bil preprodajalec drog, bi se družil s preprodajalci drog. Bil sem prešuštnik in družil sem se s prešuštniki. 

 

Te zanima, kako sem prenehal s tem? Nekega dne sem se pač odločil, da bom boljša oseba. Odločil sem se, da sem bom izboljšal po svojih najboljših močeh. Nisem bil več zadovoljen s seboj, s svojim izgledom, čustvi, financami, družbenimi in ljubezenskimi odnosi.

 

Nisem bil zadovoljen z nobenim področjem v svojem življenju in odločil sem se, da bom to spremenil. Sprememba je zahtevala nov način razmišljanja in novo življenjsko filozofijo. To, da sem prenehal varati ženske, je samo posledica moje močne volje, da se spremenim. Ne družim se več z ljudmi, ki varajo in z ljudmi, ki jim je takšno obnašanje sprejemljivo.