Quantcast
Radio1_v_zivo


Misliš, da nimajo nič pod obleko? Obstaja rešitev ...
Radio 1 priporoča | 9. 9. 2016 14:11
Stilistka slavnih razkrila, kaj zvezdnice nosijo pod oblekami
Ključne besede:     zvezdnice    obleka    rita ora    jennifer lopez    iryna shayk    gwyneth paltrow    kim kardashian    rdeča preproga
Razgaljene zvezdnice na rdeči preprogi

Takoimenovana gola obleka, ki ne prepušča veliko domišljiji, postaja vse bolj popularna. Bella Hadid, manekenka, ki je letos prva šokirala z obleko v Cannesu, je pokazala, da ne nosi spodnjega perila. Beseda bo tekla o oblekah z razporkom, ki seže do pasu in s tem odkrijejo celo nogo in stegno.

 

 

Na Mostro, filmski festival v Benetkah, sta manekenki Giulia Salemi in Dayane Mello prišli v še bolj provokativnih oblekah. Skriti predeli niti niso bili tako skriti, saj je mednožje prekrival samo trakec od obleke. 

 

 

 

 

 

Toda stilistka slavnih Naomi Isted je razkrila, da obstaja kar nekaj možnosti, kako zvezdnice lahko zakrijejo svoje intimne predele, da jih ne bi morda ujeli tisočeri fotografi. Četudi se zdi, da pod obleko ne nosijo nič, vseeno nekaj je tam.

 

Obstaja kar nekaj različic - spodnje hlačke brez trakca na bedrih, ki se z gelom zalepijo na intimen predel. 

 

 

Tu je tudi C-string, oziroma trakec, v katerem je žica, upognjena v obliki črke C, ki je prav tako brez trakov na bokih. S pomočjo žice, ki pride med zadnjico hlačke ostanejo na mestu.

 

 

Vseeno pa stilistka Isted vztraja, da je bolje izbrati bolj "varno" opcijo.

 

Zelo nevarno je nositi takšne obleke in takšno spodnje perilo v javnosti, ker gre lahko kaj narobe in takrat je škoda nepopravljiva. Če pa zvezdnice sploh ne nosijo spodnjega perila, takrat so še večje možnosti, da pride do modne katastrofe, je objasnila stilistka.

 

 

Ona je tudi idejni vodja za prozorne obleke, izpod katerih se lahko nosijo bodiji v barvi kože. Večina zvezdnic jih nosi izpod prozornih oblek - ali bodije ali takoimenovane velike stezne hlačke, ki pokrivajo velik del intimnega področja.

 

No, če pa vseeno želiš nositi še bolj izzivalne obleke, je tukaj na voljo C-string ali pritrdilni gel.

 

 

Irina Shayk 

 

 

 

 

Rita Ora


 

 

 

Rita Ora na letošnji zabavi Vanity Faira

 

 

 

 

Jennifer Lopez na Met Gali, leta 2015

 

 

 

 

Jamie Alexander na premieri Thora, leta 2013

 

 

 

 

Gwyneth Paltrow

 

 

 

 

 

 

Kim Kardashian na Met Gali, leta 2015

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del