Quantcast
Radio1_v_zivo


PREVERI: Angelsko linijo na roki imajo samo nekateri srečneži
Radio 1 priporoča | 31. 8. 2016 6:03
Odpri dlan in poglej, če tudi nate pazi angel :)
Ključne besede:     angel varuh    dlan    zaščita    linija    življenje    roka    sreča
Jo imaš?

Na dlani se po besedah bralcev iz dlani nahaja angelska linija, ki je vzporedna z življenjsko linijo. Vsi, ki imajo to linijo, so srečneži, saj naj bi imeli posebno zaščito.

 

Črta Angela varuha in Življenjska črta

 

Kaj linija pomeni?

 

Bralci iz dlani pravijo, da slednja pokaže, da si pod zaščito svojih angelov varuhov. V življenju te spremlja velika sreča, ki se je morda niti ne zavedaš. Si dobrega zdravja in zelo malokrat zboliš. Materialno ti ne primanjkuje ničesar in ne živiš v pomanjkanju, tudi, če se ti kdaj zdi. Skozi življenjske ovire greš lažje kot ostali in ne občutiš velikih posledic. Po nekaterih raziskavah sodeč, ki jih navajajo omenjeni strokovnjaki za branje iz dlani, so ravno ti ljudje, ki imajo to linijo na svoji dlani preživeli velike katastrofe in nesreče. 

 

Lahko jo imaš na levi ali desni dlani in ni važno ali je kratka ali pa dolga. Preveri, kaj pomeni različne dolžine in lokacija črte:

 

Dolga linija - pomeni, da bo njen imetnik celo življenje pod zaščito angela

 

Kratka linija - pomeni, da bo njen imetnik naletel v življenju na kar nekaj težav in problemov, vendar bo vse uspešno rešeno.


Desna dlan - imaš angela varuha, ki je v tvoje življenje prišel zahvaljujoč tvojim dobrim delom ali zaradi tvojega osebnega trpljenja.

 

Leva dlan - tisti, ki ima črto na desni strani pa je pravi srečnež. Pomeni, da je dobil angela varuha tisti trenutek, ko se je rodil. Angel mu je bil dodeljen ob rojstvu po zaslugi prednikov.