Quantcast
Radio1_v_zivo


Seks na prvem zmenku? JA!
Radio 1 priporoča | 26. 8. 2016 16:00
Ni pameten, je pa hudičevo seksi - izkoristi ga!
Ključne besede:     seks    prvi zmenek    tabu    ženske    moški    vtis    privlačnost    razlogi
Pozabi na pravila in ga ''vrži'' ob tla

Vse se vrti okoli seksa in ko beseda nanese na to, kdaj prvič seksati, se porajajo različna vprašanja. Nekateri so za to, da je treba počakati, spet drugi pa bi brez premisleka naredili to v nekaj urah, ko spoznajo osebo.

Še vedno so najbolj na udaru ženske, ki jih hitro smatrajo za ''lahke'', če se prehitro predajo posteljnim užitkom.

"Vsi smo krvavi pod kožo, zato seks na prvem zmenku ne bi smel biti več tabu tema. Dejansko gre zgolj za človeško potrebo zato je prav, da se je ne sramujemo, če nas "zasrbi" tam spodaj," je zapisala priznana ameriška spolna terapetvka in pisateljica, ki je navedla še 8 sočnih razlogov za predčasni skok med rjuhe.

 

1. Ni časa za prvi vtis

 

Bodimo realni: Na prvem zmenku nisi imel časa, da bi naredil dober vtis in veš, da lahko v postelji to popraviš ter se pokažeš v pravi luči. Ne čakaj in skoči med rjuhe. Če je vajina spolna energija tisto pravo, ne vidimo razloga, da bi čakala in jo skušala zatreti. Poiščita primerno lokacijo in skočita v akcijo.

 

 

2. Preveri seksualno energijo

 

Morda se ti sliši čudno, ampak je to dobro preveriti čimprej, da vidiš, če se ujameta tudi med rjuhami in ne samo med pogovorom. Morda spoznata, da sploh nista za skupaj, lahko pa se zgodi, da sta popolna kombinacija in bodo vajine posteljne aktivnosti pravi vulkan raznoraznih izbruhov. Nekateri ljudje se ujamejo karakterno, spet drugi pa seksualno. Če dobita oboje, vama lahko sledi še popolna zveza.

 

 

3. Pokaži se v najboljši luči

 

Dobra lastnost skoka med rjuhe kar na prvem zmenku je ta, da si še vedno dovolj sproščen in lahko pred osebo pokažeš samo tvoje najboljše lastnosti. Kajti, ko boš enkrat omenil, da imaš morda tretjo bradavico ali je tvoj penis premajhen, bo ta oseba pozorna samo še na to in tudi ti boš manj samozavesten. Bodi tiho, se sprosti in uživaj. Morda lahko celo eksperimentiraš in probaš nekaj novega, kar ti je bilo s prejšnjim partnerjem nerodno.

 

 

4. Dobra priložnost za drugi zmenek

 

Če se na prvem zmenku znajdeš v postelji z njim/njo, se nikar ne počuti slabo, saj je lahko dobra priložnost, da te bo želel srečati še kdaj. Kajti, če si se v postelji dobro ujel in bil to kar si, ni vrag, da se ne bosta videla še enkrat ali celo večkrat. Če pa te je oseba razočarala in ni izpolnila tvoji pričakovanj, preprosto živi dalje in si najdi novo popestritev ali pa ji daj še eno priložnost. Odločitev je popolnoma tvoja.

 

 

5. Pozabi na vsa ''pravila'' o seksu


Zapoved, ki jo vsi poznamo in se glasi: ''Nikakor ne smeš seksati na prvem zmenku!'' Zakaj pa ne? Kje to piše? To so pravila, ki so se jih izmislili v starih časih, ko je seks veljal za greh in ni bilo prav, da si se razdajal, kljub svojim potrebam. No, enega pravila pa se le drži in to je ta, da ne rabiš čisto z vsakim skočiti v posteljo, ko skupaj spijeta pijačo. Izključno govorimo o privlačnosti dveh oseb in takrat je dovoljeno, da popustijo vse zavore.

 

6. Tvoje potrebe so dobra stvar, ne sramuj se


Je tukaj sploh kaj bolj zapeljivega kot je samozavest? Ni bolj seksi osebe, ki ve kaj bi rada in to tudi dobi. Kajti, če stojiš za svojimi dejanji in se odločiš seksati z nekom zato, ker ti sede in veš, da tisti moment to potrebuješ ni nič narobe. Če pa greš z nekom zato, da se boš lahko pobahal, pa raje niti ne razmišljaj o tem.

 

7. Resnica ali laž: Če takoj daš, si k*rba

 

Ta točka velja predvsem za ženski spol. Od nekdaj je veljajo, da ženske, ki se prehitro predajo moškemu veljajo za lahke. Ne govorimo o vseh ženskah in ni prav, da vse mečemo v isti koš. Nekatere so res bolj ''odprtega'' značaja in jim je vseeno, komu se predajo, samo da potešijo svojo potrebo. Spet pa imamo tukaj tiste, ki uživajo v seksu in si želijo najti primernega, ki bo kos njenim željam.

Nasvet: Nikar ne obdelaj vse njegove prijatelje. Njega, njegovega bratranca, pa brata, pa potem še bratranca iz tretjega kolena. Počasi, dekle.

 

8. Ni ravno pameten, je pa hudičevo seksi


''Nič drugega ne bi imel s to osebo, ampak za v posteljo bi bila pa dobra''. To pa je stavek, ki je skozi glavo švignil že marsikomu preden je osebo sploh spoznal. Ponavadi velja za osebe, ki so tako zelo lepe in seksi, da je skoraj nemogoče, da bi bile povrh vsega še pametne in zabavne. Ali pač?

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del