Quantcast
Radio1_v_zivo


"Ženske najdem na spletu - vse so poročene in želijo samo seks"
Radio 1 priporoča | 30. 8. 2016 13:53
Mladenič opiše, kako izgledajo afere s poročenimi ženskami
Ključne besede:     ženske    seks    moški    poročene    zakon    splet    internet    afera
Izpoved mladeniča

Tega moškega je zaskrbelo glede njegovega spolnega življenja, zato se je registriral na neki internetni strani, ki je namenjena spoznavanju novih ljudi. Nato pa je razkril, da so se mu oglasile poročene ženske, katerim je spolno življenje v zakonskem stanu dobesedno izumrlo. To je njegova osebna izpoved, ki jo je kot anonimnež zapisal na portalu ilicitencounters.com.

 

Pred dvema letoma sem se ravno na svoj rojstni dan zbudil in ugotovil, da ne bom nikoli v življenju več seksal, če bodo stvari stale tako kot sedaj. Sem fit in veliko telovadim, ker želim dolgo živeti in biti zdrav, rezultat tega pa je zelo visok libido. Tako je naneslo, da sem začel živeti v paralelnem svetu in imel afere s poročenimi ženskami, ki so bile v podobni situaciji kot jaz. Želel sem, da to vse skupaj ostane skrivnost, zato nisem hotel imeti razmerja z ženskami, ki so samske, ločene ali vdove. Potreboval sem tiste, ki so v zakonu.

 

Našel sem odlično stran za spoznavanje, namenjena poročenim ljudem, ki bi radi popestrili svoje življenje in vanj vnesli malce strasti. Na spletu sem se pogovarjal z več kot sto poročenimi ženskami, nekatere od njih so želele samo erotično stimulacijo preko žice, nič več. Z nekaterimi sem se tudi spoznal v živo. Na tej strani sem se pogovarjal z njimi o vsem, se z njimi zbliževal, pogovarjali smo se tudi o problemih itd.

 

In tako sem začel krajšo afero z eno žensko, ki je bila poročena z veliko starejšim moškim. Njuno spolno življenje se je končalo pred nekaj leti. Za njo sem spoznal medicinsko sestro, ki je prav tako imela starejšega moža, ki je bil še vedno spolno aktiven. Toda ona si je želela nekaj novega, saj ji je bilo dovolj tiste rutine v postelji, zaželela si je raznolikosti.


 

Kar nekaj let sva imela fantastično zvezo. Vsak teden sva se dobivala v hotelu. Najprej sva se dolgo pogovarjala, potem pa je sledil divji seks. Njen mož je potem na žalost dobil službo na stotine kilometrov stran, zato sva se odločila, da si poičeva druge ljubimce. 

 

Pred kratkim sem srečal še eno neverjetno žensko. Z možem ne spita v isti sobi, ker je on naredil nekaj neumnih stvari, ki so zagotovo uničile njun zakon. Povedala mi je, da noče niti, da bi se je dotaknil. Ona je zares zelo strastna ženska in ko sva skupaj, se imava neverjetno lepo.

 

Moram priznati, da so vse te afere spremenile moje življenje. Postal sem veliko bolj ljubezniv, vesel in srečen.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del