Quantcast
Radio1_v_zivo


Kmetija: Nov začetek - letos na Zaplani
Matjaž Lovše | 18. 8. 2016 11:29
Fotografije posestva, kjer se bo bil boj za 50.000 EUR
Ključne besede:     kmetija    resničnostni šov    posestvo    zaplana
Posestvo na Zaplani.

Danes se je začelo snemanje tretje sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Tekmovalci so se vselili na povsem novo posestvo na Zaplani v bližini Vrhnike.  Pri nalogah jih bo ponovno usmerjala mentorica Karolina Črešnar, v vlogi mentorja se bo preskusil Matjaž Zupančič, vlogo trgovca pa bo v novi sezoni prevzel Franc Vozel.

Novo domovanje tekmovalcev v šovu je svojo podobo začelo dobivati v začetku poletja. A sodobnost se mogočnega poslopja zapuščene domačije tudi s prenovo ni dotaknila. Elektrike in tekoče vode v hiši ni, lepo urejen je le večji prostor s pečjo in udobno posteljo v pritličju, kjer bo bivala privilegirana skupina tekmovalcev. Preostali takega udobja ne bodo deležni, zadovoljiti se bodo morali z ležiščem iz sena.

A to ni edino presenečenje, ki v novi sezoni čaka na tekmovalce: hrane na posestvu skoraj ni; vrtnine so bile posajene šele pred kratkim, sadno drevje pa letos zaradi pozebe ni obrodilo. Želje jim bo tokrat uresničeval Perkmandeljc, ki se skriva v bližnjem gozdu. Dvobojevalca pa bosta bivala v ločenih kočah, ki stojita na strmem pobočju v neposredni bližini domačije, sporazumevati se bosta morala z zastavicami. 

Ustvarjalci nove sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek tokrat res ne bodo poznali milosti. Boj za 50.000 evrov bo neusmiljen in povsem nepredvidljiv do samega konca. 


Ogledali smo si novo posestvo, ki bo tokrat locirano na Zaplani pri Ljubljani, kjer tekmovalce čaka čaka kup novih izzivov, gledalce ba zanimiv in predvsem srdit boj za glavno nagrado. 


Fotogalerija: Kmetija letos na Zaplani (7 slik)

Oglejte si galerijo slik
Kmetija: Nov začetek


vir. Planet.si