Quantcast
Radio1_v_zivo


"Ne vem, kdo je oče mojega otroka - pijana sem seksala z bivšim"
Radio 1 priporoča | 21. 8. 2016 13:52
Osebna izpoved ženske, ki se ji je zaradi ene noči življenje obrnilo na glavo
Ključne besede:     otrok    pijana    osebna izpoved    oče    partner    nosečnost
Ena noč lahko spremeni življenje

Pijana je pristala v postelji bivšega in takoj naslednje jutro to tudi obžalovala. Zelo ima rada svojega partnerja in obžaluje, da je to naredila. Še hujše pa je to, ker je noseča in ne more z gotovostjo reči, kdo je oče. To je izpoved ženske, ki je anonimno spregovorila za The Sun

 

"Ko sva se z bivšim nekega večera napila, sva doživela fantastičen seks - bilo je kot nekoč, ko sva imela prekrasno, a intenzivno ljubezensko življenje. Hitro sem ugotovila, da sem noseča, a namesto veselja ob novici, sem se prestrašila, saj bi otrok lahko bil njegov in ne od sedanjega partnerja. Jaz sem stara 26, partner pa 29 let. Skupaj sva 2 leti. 

 

Prevarala sem ga samo enkrat, ko sem šla na humanitarno plavanje s prijatelji, daleč stran od doma. Po plavanju smo se dobili s starimi prijatelji in tam sem srečala bivšega fanta. On je star 27 let. 

 

Ko sem se naslednje jutro prebudila, sem takoj dojela, kaj sem storila in nisem mogla verjeti, da sem bila lahko tako neumna. Vse to se je zgodilo potem, ko sva obujala spomine na dobre stare čase, ko sva bila še skupaj. Ponudil se je, da me bo peljal domov, toda namesto tega sva šla k njemu domov. Preveč sva spila. To je bila velika napaka.  

 

Svojega sedanjega fanta, ljubim, prekrasen je in mi je žal, da sem to storila! Ko sem prišla domov, me je vprašal, kje sem bila - rekla sem, da sem prespala pri prijateljici na kavču. Verjel mi je, toda mene je bilo tako sram, ker sem mu to naredila.

 

Bivšemu sem povedala, da sem noseča. Rekel je, da mi bo stal ob strani. Prepričan je, da je otrok njegov, ker se datumi ujemajo. Želi, da svojemu fantu povem resnico, toda jaz ga nočem izgubiti. Tudi on ve, da sem noseča in zelo je vesel, ker bo postal očka. Vsak dan mi je težje povedati mu resnico. Da ne vem, kdo je oče otroka. Toda molk me ubija."

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del