Quantcast
Radio1_v_zivo


Začenja se Kamfest
| 12. 8. 2016 7:20
Festival z razgledom v Kamnik prinaša 100 dogodkov za vse generacije
Ključne besede:     Kamnik    Kamfest    poletni festival    festival z razgledom
Tudi letošnji avgust v Kamniku bo obarvan s festivalskimi barvami Kamfesta

Od 12. do 20. avgusta se bo v Kamniku odvijal poletni festival Kamfest. Kamfest je festival, ki v ožje središče mesta vsako leto privabi množico obiskovalcev.

Program festivala lahko preverite tukaj

Središče mesta je sicer najbolj obvladljivo peš, s kolesi, skiroji, skejti in s čim podobnim, je pa tudi za ostala prevozna sredstva v Kamniku poskrbljeno. Če se boste na festival odpravili z avtom, se je pred obiskom priporočljivo pozanimati, kam boste za nekaj ur namestili svojega jeklenega konjička. Parkirišč je v okolici prizorišč kar nekaj; pri Domu kulture Kamnik, na Trgu prijateljstva, pri frančiškanskem samostanu, obiskovalci jazz odra na Zapricah pa se lahko (po novi cesti) pripeljete kar do gradu (pri čemer bodite pozorni na nezavarovan železniški prehod!) ali pa avto pustite na parkirišču pod gričem. Da se izognete gneči, je privlačen tudi javni prevoz. V sodelovanju s podjetjem Kam-Bus so organizirali festivalski avtobus, ki vas bo v Kamnik in iz njega ob določenih urah popeljal brezplačno. Le šoferju morate povedati, kam ste namenjeni. V mestu se najde tudi nekaj železniških postaj, zato se čisto blizu koncertnih prizorišč lahko pripeljete tudi z vlakom.

Kamfest bo v letošnjih devetih dneh ponudil 100 različnih dogodkov. In večina teh dogodkov je popolnoma brezplačnih. Se pa vsako leto zgodi, da je treba katerega izmed dogodkov pokriti z vašo pomočjo. Gre namreč za izbrane, posebne dogodke, ki zahtevajo nekoliko več stroškov kot običajno. Na letošnjem Kamfestu so taki dogodki štirje – dva bo gostil Glavni oder, dva pa Oder v parku.

Za vstop na Glavni oder vas bomo prosili za vstopnino prosili v:

ponedeljek, 15. 8., ob 20.15 – Dan D, rock koncert novomeških prekaljenih mačkov;soboto, 20. 8., ob 20.15 – Hladno pivo, hrvaška punk rock zasedba.

Vstopnina za oba koncerta znaša 5 €, vstopnic ne bo možno kupiti pri vhodu na prizorišče.

Dve plačljivi predstavi pa se bosta odvili tudi na deskah Odra v parku:

sobota, 13. 8., ob 21.00 – Deseti brat stand up komedije special, celovečerna stand up komedija;petek, 19. 8., ob 21.00 – Zijah A. Sokolovič: Rođenja – Kobajagi donijela me roda, monokomedija legendarnega bosanskega komika.

Vstopnina v predprodaji znaša 7 €, na dan dogodka pa 10 €. Vstopnice za predstavi bo možno kupiti pri vhodu na prizorišče.

V primeru slabega vremena bosta predstavi odpovedani, kupnina za že kupljene vstopnice pa bo obiskovalcem vrnjena na prodajnih mestih, kjer so vstopnice kupili. Vstopnice za odpovedane dogodke je za kupnino potrebno zamenjati najkasneje 30 dni po dnevu dogodka.

Prodaja vstopnic:

TIC Kamnik;bencinski servisi Petrol in OMW s sistemom mojekarte.si;prodajna mesta mojekarte.si;spletna stran www.mojekarte.si.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del