Quantcast
Radio1_v_zivo


Slovo od uspešne sezone
| 28. 5. 2010 10:39
Marof bo v znamenju rokometa
Najmlajša generacija
Najmlajši rokometaši pri MRK KRKA Novo mesto.

Iztok Adamcic, MRK Novo mesto
PRENESI DATOTEKO
Sezono zaključujemo z izrednimi uspehi.

Jutri se bo v športni dvorani Marof v Novem mestu odvijala prireditev, Dan novomeškega rokometa, ki ga organizira Moški rokometni klub Krka. Ta dan se bodo predstavile vse selekcije; mini rokomet, mlajši dečki B in A, kadeti in mladinci. Žal pa med njimi ne bo starejših dečkov, saj se bodo v Velenju udeležili finalnega turnirja.

Vrhunec celodnevnega dogajanja bo večerna tekma, v kateri se bosta pomerili ekipi VZHOD- ZAHOD, ki je sestavljena z igralci, ki sicer nastopajo v članskih ekipah v različnih slovenskih klubih. Idejo za tovrstno predstavo gre pripisati Janezu Simončiču, ki ima dolgoletne zasluge pri razvoju rokometa. Sicer pa je bil za svoje delo izbran za športno osebnost. Za ekipo VZHOD-a bodo zaigrali igralci iz klubov: MRK KRKA, RK Sevnica, RK Celje Pivovarna Laško B, RK SVIŠ Pekarna Grosuplje, RK Radeče MIK Celje in RD Moškanjci- Gorišnica. Ekipo VZHOD-a sta sestavila selektorja Benjamin Teraš in Anderluh Stanko. Ekipa ZAHOD-a pa bo sestavljena iz igralcev, ki igrajo za klube: RK Ajdovščina, RD Alples Železniki, RK Grča Kočevje, RK Grosuplje, RD Istrabenz plini Izola ter RD Šmartno 99 HERZ FAKTOR banka. Selektorja ZAHOD-a bosta Tadej Simončič in Igor Poklar. Revialna All Star tekma se bo v dvorani Marof začela ob 18.uri.

 

Namen dogodka je obiskovalcem približati rokomet, ter staršem otrok, ki vestno trenirajo v klubu MRK KRKA prikazati delo z mladimi. Vsekakor pa je glavni namen druženje in izmenjava izkušenj.

Vodja moštev pri MRK KRKA Iztok Adamčič je povedal, da se želijo z jutrišnjo prireditvijo na svečan, a hkrati zabaven način posloviti od uspešne sezone 2009/2010. „ Veseli me, da je zanimaje za rokomet iz leta v leto večje. Delo z mladimi in nadarjenimi je ključ do uspeha.To je bodočnost našega kluba.“

Dan rokometa se bo v novomeški dvorani Marof odvijal to soboto, 29.5.2010, od 9. ure dalje.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del