Radio1_v_zivo


Moški priznali: Znaki, da smo "zatreskani kot raketa"
Radio 1 priporoča | 5. 8. 2016 16:40
"Poročil jo bom in pika!"
Ključne besede:     moški    ženske    odnosi    moški priznali    priznali so    ljubezen
Tudi ženske lahko moškim spodnesejo tla pod nogami.

1. Pozabil sem na svojo bivšo

Miha (26): "Na začetku, ko sva se spoznala, sem seveda razmišljal tudi v smeri, če je prava zame in, če nisem morda storil napake, da sem zapustil bivšo dekle. Zelo hitro sem ugotovil, da je moja draga tista prava zame in niti pomislim ne več na vse punce, ki sem jih imel v preteklosti. Njo bom poročil in pika."

2. Ne morem nehati razmišljati o njej 

Tine (21): "Ne glede na to, kje sem, v službi, na fitnesu, s prijatelji na pivu, moja punca se mi uspe prikrasti v misli, tudi ko tega sploh ne načrtujem. Pride do kakšne situacije, ki me preprosto spomni na njo in najine skupne trenutke. Nisem si mislil, da sem tak romantik. Sladkorno bom"fasal"."

3. Čutim njeno bolečino

Matej (34): "Ko je slabe volje ali žalostna, to preprosto začutim in ji skušam biti v oporo. Vsak potrebuje kdaj varen pristan v življenju, ko mu je težko. Želim, da se ob meni vsak trenutek počuti povsem varno in ljubljeno. Ok, morda se malce umaknem, če je jezna name in sva ravno sredi prepira, ampak ko gre za primere, ko vem, da jo nekaj močno muči, ji z veseljem prisluhnem in skušam pomagati. Ali pa jo peljem na sladoled. Vedno pomaga."

4. Njene muhe in kaprice se mi zdijo simpatične

Aljoša (29): "Moja draga ima vedno s sabo potni list. Za vsak slučaj, pravi. Sicer ne vem, za kaj bi ga potrebovala, ko gre v trgovino po kruh, ampak mi je zadeva res noro simpatična. Prav tako mi je zabavno opazovati, kako našobi ustnice, ko je jezna." 

5. Najina kemija je za v učbenike

Peter (30): "Ne moreš biti zaljubljen, če med vama ni kemije in midva je imava toliko, da bi jo lahko izvažala v sosednje države. Prav tako sva si precej podobna glede razmišljanja, kar samo še dodatno pomaga pri odličnem razumevanju. In seks je zaradi tega še bolj fantastičen!"

6. Drugih žensk niti ne opazim več

Dejan (27): "Ok, kakšno seveda opazim, sploh če je blond in ima veliko oprsje, ki ga pokaže v kakšni res prosojni majčki. Slednje je namreč težko ne opaziti, oziroma bi res moral biti slep. Ampak, če primerjam sebe 7 let nazaj, ko sem bil še velik ženskar in je bil moj tip ženske pač ŽENSKA, sem se močno spremenil in ne gledam več za nežnejšim spolom toliko kot sem. Zdaj jih pravzaprav niti ne opazim. Moja draga je res popolna, tako navznoter kot navzven in je ne bi nikdar zamenjal. Niti za tisto s prosojno majčko."

7. Uživam vsak trenutek, ki ga preživiva skupaj

Gorazd (32): "S punco sicer nisva dolgo časa skupaj, nekaj mesecev samo, ampak se res veselim vsakega zmenka, ki ga načrtujeva. Pa naj gre za romantično večerjo ali pa samo, ko leživa pri meni doma na kavču in pijeva pivo. Ko gre domov, jo zelo hitro začnem pogrešati in čakam, da se spet vidiva."
 
8. Odpovedal sem se določenim stvarem v življenju

Damir (36): "Včasih se je potrebno zavoljo odnosa odpovedati kakšni stvari ali slabi razvadi, ki bi morda motila tvojo boljšo polovico. Mojo punco je naprimer motilo, da sem res izredno veliko kadil, sploh ker je njen oče umrl zaradi raka na pljučih. Sicer sem potreboval nekaj časa in trdne volje, da sem opustil to slabo razvado, a mi je z njeno pomočjo uspelo."

9. V življenju sem si naredil druge prioritete

Dominik (39): "Kljub temu, da sem včasih veliko telovadil in žural s prijatelji, mi sedaj več pomeni, da sva s punco skupaj in uganjava norčije ter se imava lepo. Še lepše pa je to, da greva skupaj na kakšen party in pleševa do jutranjih ur. TUdi v dvoje so lahko petkovi večeri noro zabavni, sploh, če imaš tako punco kot jo imam jaz!"

10. Začel sem razmišljati o prihodnosti in ona je del te prihodnosti  
 

Štefan (46): "Ne samo, da planiram najino sobotno druženje, vidim jo kot mamo najinih otrok. Prav zares lahko rečem, da se želim postarati z njo."