Quantcast
Radio1_v_zivo


Otroci hoteli psa, oče pripravil zabavno pogodbo
Radio 1 priporoča | 1. 8. 2016 12:21
Da bi dobili kužka, so morali podpisati dokument s 13 pogoji
Ključne besede:     pes    pogodba    nakup    otroci    zabavno
Vsi so jo podpisali.

Psi so super, kar je tudi razlog, zakaj si ga mnogi otroci želijo. Ampak pes zahteva veliko odgovornosti, in mnogi od teh otrok nato povsem pozabijo, da je poterebno izpolnjevati mnogokatere naloge in obveznosti, ki pridejo zraven z lastništvom.


Nek oče pa se je odločil za hudomušno potezo, s katero je nasmejal internet. Ker je imel dovolj tečnarjenja njegovih torok okoli nakupa novega psa, je pripravil posebno pogodbo, ki so jo morali otroci podpisati, preden so se odpravili po novega triletnega kosmatega družinskega člana po imenu Kershaw. 


V pogodbi je seznam 13 pogojev, od teže in velikosti psa ter vrsto hrane, ki jo kosmatinec lahko poje. 


Lahko kupimo psa, če se strinjate s spodnjimi pogoji

1. Očetu nikoli ni potrebno pobirati kakcev. Nikoli. Pasji kakec se pospravlja vsaj 3x dnevno. 
2. Psa se nauči, da opravi potrebo na zelenici ob hiši. Vsi družinski člani se strinjajo, da se pobira kakce tudi iz zelenice. 
3. Pes je zelo majhen. Maksimalna teža: cca 10 kilogramov
4. Pes ne izgublja dlake. 
5. Pes se ne slini. Vsi člani se strinjajo, da so takšni psi ogabni.
6. Pes ne praska po tleh. Očetu je vseeno, na kakšen način se to doseže: redno striženje nohtov, obutev, operativni poseg odstranjevanja nog. 
7. Očetu nikoli ni potrebno oprati psa. Če se oče odloči, da pes smrdi, ga eden izmed otrok v naslednjih 24 urah opere. 
8. Če pes povzroči kakšno neumnost ali nered in standardna čistila ne pomagajo, lahko oče uporabi škodljive kemikalije, da se znebi madežev in/ali smrada. 
9. Oče ima neomejeno moč nad izbiro imena novega kosmatega družinskega člana. 
10. Pes ne prejema posebne bio, organske ali gurmanske hrane. Vsi člani se strinjajo, da je navadna pasja hrana povsem ok. 
11. Psa se nikoli ne nagovarja kot otroka. Vsi člani se strinjajo, da je pes samo pes. 
12. Pes ni del družinskih božičnih voščilnic. V kolikor se vseeno znajde na fotografiji, je to povsem naključno - pes nikoli ne sme biti primarni namen fotografije. 
13. Otroci obljubijo, da nikoli ne bodo nehali imeti radi psa ali se na kakršen koli način začeli dolgočasiti z njim. Vse člani se strinjajo, da je pes njihova odgovornost ves čas njegovega življenja. 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del