Quantcast
Radio1_v_zivo


Resnična zgodba: Pustila moža, zaradi 18-letnika
Radio 1 priporoča | 1. 8. 2016 15:07
Ljubezen ne pozna meja
Ključne besede:     Ljubezen    čustva    mlajši    starejši    ženska    moški    odnosi    razhod
Ljubezen ne pozna starostne razlike

Ljubezen je bolezen in to si najbrž slišal že večkrat. Prav tako pa je vsem znano, da ljubezen tudi ne pozna let in ne izbira kdo se bo v koga zaljubil. In tega se še kako dobro zaveda ženska, ki je svojega moža pustila zaradi drugega – mlajšega. Blogerka Kendra Mallory je iz prve roke z bralci podelila svojo izkušnjo, ki ji je spremenila življenje.

 

Z Markom sva se poročila zelo mlada. Ko sva se spoznala mi je bilo komaj 20 let in takrat mi je bilo pomembno le, da spoznam nekoga, ki me bo imel rad. Mark je bil 30-letni natakar, ki mi je pisal pesmi in mi izkazoval ljubezen preko sms-ov. Za dekle, ki je v rosnih dvajsetih, je to nekaj neverjetnega in na vse skupaj gleda malce naivno, takšna pa sem bila tudi jaz. Bila sem mlada, še nekoliko nesamozavestna in ko ti nekdo nenehno govori, da si lep in super, te to tako prevzame, da se v osebo zaljubiš in misliš samo še o tem, da bi se z njo kar poročil. In to sem storila tudi sama. Z leti pa se je vse to spreminjalo in me obremenjevalo, saj sem tekom življenja spoznala, da sem se odločila za napačnega moškega. Moja samozavest je z leti rasla in začela sem spoznavati samo sebe ter kdo pravzaprav sem in kaj si želim. In zagotovo si nisem želela biti v takšni zvezi. Z Markom sva se začela prerekati za vsakdanje reči in postalo je nevzdržno. Prišlo je celo do tega, da sem začela dobivati napade panike, če sem le pomislila, da bi morala z njim ostati celo življenje. Kadar sva bila skupaj, me je dušilo in postaslo mi je slabo, če sem le pomislila na njegove dotike. Začela sem spati na kavču, zjutraj pa sem si izmislila kakšen izgovor, zakaj me ni bilo v postelji.

 

Nato pa se ji je svet obrnil na glavo …

 


K nama z Markom se je za nekaj časa vselila moja mlajša sestra, saj so bili ravno zimski prazniki in ni imela študija. K njej so večkrat na obisk prišli prijatelji in takrat se je zgodilo nepričakovano. Eden od sestrinih prijateljev je bil on. Tisti pravi, s katerim sem se pozneje tudi poročila. Sean je bil fant, ki sem ga poznala že od njegovega 15. leta starosti. Velikokrat je bil pri nas na družinskih večerjah in vedno se mi je zdel simpatičen, ampak nikoli kaj več od tega. Nato pa je minilo nekaj časa, ko ga nisem več videla in od takrat se je fant spremenil v pravega 18-letnega moškega. Sama sem imela 25 let. Bil je visok, bolj temne polti, črnih oči in nasmeha, ki bi razsvetlil še tako temačno sobo. 

Ker je  moj mož veliko delal, sem se zato veliko družila s sestro in njenimi prijatelji. S Seanom sva večkrat imela dolge pogovore in znala sva se šaliti dolgo v noč, ko so drugi že spali. In kakšni so bili moji občutki? Slabi. Počutila sem se kot nek manijak. Kljub temu, da sem bila sama še vedno dovolj mlada, sem se zraven 18–letnika počutila staro. Zame je bil fant, ki je komaj končal srednjo šolo, jaz pa že poročena in že s končanim študijem.

 


 

Med nama je bila neverjetna kemija in te ni bilo moč spregledati. Počutila sem se tako srečna in polna življenja, da mi je bilo vseeno.

 


Kako je končala z Markom?

 

Kendra in mož Mark sta se skregala za novo leto, ko mu je kot strela z jasnega rekla, da ne more biti več z njim in je čas da odide iz njenega življenja.

 


Spomnim se kako je jokal, ko je pakiral kovčke, jaz pa sem ga gledala brez kakršnih koli čustev in razmišljala le o Seanu. Dve noči kasneje pa se je zgodilo tisto, po čemer sem hrepenela ves čas. S Seanom sva se končno poljubila. Bilo je tako popolno in bila sva popolnoma nerazdvojena. Zavedala sem se, da sem končala resno zvezo, da bi lahko začela nekaj novega ... bolj strastnega z 18-letnikom.

 


Mark je nato izvedel za Seana in postal strašno ljubosumen, kljub temu, da sta s Kendro končala. Pošiljal ji je grda sporočila, z raznimi imeni, jo obsojal in jo nagovarjal, da si čimprej poišče pomoč. Kendra se za to ni zmenila in ji je bilo popolnoma vseeno.

Po nekaj fantastičnih tednih, ki sta jih s Seanom preživela skupaj, se je Sean pridružil mornarici. Zvezo sta tako vodila na daljavo celi dve leti in pol, ampak sta skupaj prebrodila krizo in našla rešitev. 

 


Potem pa sem po 3 letih najine skupne zveze, pustila službo in se preselila v San Diego ter se poročila s Seanom. Veliko ljudi naju še danes gleda postrani in to zgolj zaradi razlike v letih. Glede tega se ne obremenjujem, saj sem srečna. On je moj najboljši prijatelj, zaupnik in oseba, ki mi stoji ob strani. Enostavno sva se našla in postal je ljubezen mojega življenja.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del