Quantcast
Radio1_v_zivo


TEST: Pomagal ti bo razumeti, kdo pravzaprav si!
Radio 1 priporoča | 26. 7. 2016 10:53
V 10-ih korakih ti razkrije, kaj je v tvoji podzavesti
Ključne besede:     test    osebnostni    odnosi    podzavest
Prva oseba, ki ti pride na misel, ko bi se sprehajal po gozdu bi bil/a ... ?

Pripravili smo ti test, pri katerem za odgovore ne razmišljaj preveč dolgo, ker potem ne bo imel pravega pomena. Najprej odgovori na prvih 10 vprašanj, za v pomoč, pa si lahko odgovore tudi zapišeš.

Nato pa preveri spodaj, kaj pomenijo tvoji odgovori - naj bodo kratki in jedrnati. Ne kompliciraj.

 


1. Predstavljaj si, da hodiš po gozdu z neko osebo. Katera oseba bi to bila?

 

2. Hodiš po gozdu in ne daleč stran zagledaš žival. Katera žival bi to bila?

 

3. Kaj se zgodi, ko se tvoje oči srečajo z očmi te živali, ki si jo videl? Kako reagiraš?

 

4. Nato nadaljuješ s hojo skozi gozd. Prideš do obrobja gozda, do velike jase in zagledaš hišo svojih sanj. Napiši, kako velika hiša bi to bila!

 

5. Ima tvoja hiša ograjo?

 

6. Nato vstopiš v hišo. Greš v jedilnico in pogledaš na mizo. Opiši, kaj vidiš na mizi, okoli nje in v jedilnici nasploh.

 

7. Hišo zapustiš skozi zadnja vrata in zagledaš na travi skodelico. Iz kakšnega materiala je skodelica?

 

8. Kaj narediš z njo?

 

9. Nato greš na konec vrta in zagledaš vodo. Kaj si zagledal? (npr. luža, potok, jezero, morje, ocean, ... itd.)

 

10. Kako boš prišel čez vodo? In kakšen način boš izbral?

 

 

 

 

Sedaj pa preveri svoje odgovore in jih analiziraj.1. Ta oseba, s katero si hodil po gozdu ti je najbolj pomembna v življenju.

 

2. Velikost živali, ki si jo videl predstavlja, kako velike probleme imaš v svoji podzavesti. Večja je žival, bolj resni so tvoji problemi.

 

3. Način, kako si reagiral, ko si se z živaljo srečal iz oči v oči pokaže, na kakšen način si vajen reševati težave.

 

Če si se le prestrašil - vajen si jih reševati tako, da kljub temu, da se najprej ustrašiš, veš, da se jih boš lotil in rešil v čimprejšnem možnem času.

 

Če si pogumno zrl v žival - imaš moč, da težavam prideš do dna in jih brez premisleka rešiš takoj.

 

Si zbežal - tako kot si bežal pred živaljo, tako bežiš pred svojimi problemi, čeprav veš, da te bodo slej ko prej ujeli in se boš moral soočiti z njimi. Takrat bi znalo biti še slabše.

 

4. Velikost hiše, ki si si jo zamislil, razkriva kako velike ambicije imaš. Če si videl preveliko hišo oz. ogromno, so mogoče tvoje ambicije previsoke, kar ni ravno najboljše. 

 

5. Če tvoja hiša ni imela ograje, to pomeni, da si odprta oseba, svobodnega duha. Če pa si videl ograjo, pa pomeni,da imaš rad osebni prostor in želiš, da to drugi spoštujejo in tudi sprejmejo. Nikoli ne posegaš v drugo osebo oz. njen osebni prostor, brez njenega dovoljenja. Tako želiš tudi pri sebi.

 

6. Če nisi na mizi videl nobene hrane, rož ali kašnih drugih ljudi, ki bi bili v jedilnici, to pomeni da si globoko v sebi nesrečen.

 

7. Kakšen material skodelice si videl, razkriva kako močen si in da te ni moč kar tako zlomiti ali ''razbiti''.Prikazuje tudi, kako trden odnos imaš z družino ali partnerjem in nimaš kaj skrbeti. Če si videl plastično, najbrž veš, da gre za bolj slabe odnose.

 

8. Tukaj se pokaže, kakšen karakter si in kako v življenju reagiraš v odnosih. Sploh z osebo, ki si jo omenil pri številki 1.

 

9. Veličina vode, ki si jo zagledal, predstavlja kako velik seksualni apetit imaš in do kam vse se razprostira. Če si zagledal ocean, pomeni da si izjemno lačen tako v ljubezni kot v seksu. Nakar bi luža pomenila skrb, če imaš tega dovolj v življenju.

 

10. Bolj veliko vodno površino si si izbral, toliko bolj ti je pomemben seks v življenju. Kakšen način bi si izbral pri prečkanju čez vodo, pa opisuje ali prideš do seksa z lahkoto ali si postavljaš ovire.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del