Quantcast
Radio1_v_zivo


5 poletnih seks zgodbic: "Nisva ravno izgubljala časa s spoznavanjem"
Radio 1 priporoča | 26. 7. 2016 13:43
Poletne avanturice so drugačne - bolj seksi in nepozabne
Ključne besede:     poletje    seks    zgodbe    avantura
5 seks poletnih zgodbic

Ženske so odprto spregovorile za WomensHealthMag.com o svojih poletnih romancah.

 

 

Čedni tujec na koncertu

 

Lansko leto so me prijateljice zvabile na koncert na prostem. Gneča je bila velika in v enem trenutku smo izgubile druga drugo. Medtem, ko sem čakala za točilno mizo, da naročim pijačo, me je ogovoril čedni neznanec, vprašal me je, če mi lahko kupi pijačo. Odšla sva skupaj. Oba sva odslovila svoje prijatelje in šla k njemu. (Svoji najboljši prijateljici sem poslala sporočilo, v katerem je pisalo, naj ne skrbi, da sem v redu, zraven pa sem za vsak slučaj pripisala še njegov naslov). Cel vikend sva preživela v postelji - jedla sva, pila in se zabavala. Najboljše od vsega pa je bilo to, da sploh nisva vedela imen drug od drugega. - Tina K. 

 

 

"Pasja ljubezen"

 

V park sem odpeljala psa, kjer je "spoznal" novo prijateljico, njen lastnik pa je bil zelo simpatičen. Odločila sva se, da bova peljala psa na sprehod tisti večer. Psa se nista samo gledala cel večer, midva pa tudi ne. - Sammy M.

 

 

Poslovne skrivnosti

 

Ko so moje prijateljice čez vikend bile na plaži, sem jaz delala na sejmu. Zagledala sem tipa, ki se je ravno tako dolgočasil kot jaz in čez nekaj časa sva se začela osvajati. Istočasno sva šla na kosilo, zaključila pa sva z divjim seksom v prazni konferenčni sobi. Potem sva se normalno vrnila k delu. Koga briga plaža. - Emily A. 

 

 

 

 

Kdor zna, ta zna

 

V svojih rosnih 20-ih sem šla z najboljšo prijateljico na križarjenje. Spoznala sem animatorja, ki je bil znan po svojih šovih z mišicami in ravnotežju. Nekaj takšnega kot izvedba Cirque du Soleil, ampak solo. - Stefanie S.

 

 

Vrtna sanjarjenja

 

Ko sem končala prvi letnik na faksu, sem se vrnila domov in se zaposlila v vrtnem centru, kjer sem delala z enim tipom, ki mu je bilo ime Ted. Vedno sva iskala priložnosti, da sva lahko bila skupaj, oziroma v bližini. Problem je bil v tem, ker sva se oba videvala z nekom drugim (nič ni bilo resnega, ampak vseeno ...). Na koncu sezone sem prišla po svojo zadnjo plačo. On je ravnokar zapiral. Sekundo kasneje je zaprl vrata in začela sva se ljubiti poleg ptičjih semen, prava akcija pa se je nadaljevala v eni od vrtnih hišic. Nikoli več se nisva videla. - Mia T.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del