Radio1_v_zivo


Presenetljivih 15 stvari, ki privlačijo moške!
Radio 1 priporoča | 24. 7. 2016 14:24
Ženske pa se tega do zdaj sploh nismo zavedale
Ključne besede:     moški    ženske    privlačnost    neverjetno
Le kdo bi si mislil, da moški na nas gledajo povsem drugače, kot smo si predstavljale doslej!

Običajno se dekleta vedemo zelo nedostopno, se spogledujemo s svojimi dolgimi trepalnicami, razkazujemo dolge noge, barvamo lase na svetlo ali nenaravno rdečo in s tem upamo, da osvojimo poglede čim večjega števila moških. A le kdo bi si mislil: te stvari na moške sploh ne vplivajo tako, kot si mi mislimo. Čeprav bodo nekateri rekli, da to ni res, a je. Osebnost je veliko bolj pomembna kot ves trud, ki ga ženska vloži v svojo zunanjost. Poglej, kaj je še tisto, kar obrne moške na glavo!

 

15. Rjavolaske

Nekaterim so resda bolj všeč blondinke, a po nedavni raziskavi je bilo dokazano, da kar 66 % moških raje pogleda za rjavolasko ali črnolasko. Še več, ugotovili so celo, da blondinke moškim delujejo bolj lahke (zato bodo v baru prej pristopili do blondinke), a da se na njih ne gre zanašati. Če pa moškemu pokažeš sliko (kot npr. spodnja slika Jessice Albe), pa se bo prej odločil na zmenek povabiti rjavolasko. Se strinjaš?

 

 

14. Široki boki

Verjameš ali ne, široki boki naj bi bili za moške bolj privlačni kot pa dekleta z ozkimi boki. Razlog za to naj bi bil čisto preprost: moški, ki želi z dekletom začeti resno zvezo, bo seveda že mislil tudi na otroke. In ženske s širokimi boki naj bi po raziskavah sodeč lažje rodile kot pa tiste brez izrazitih bokov. Seveda se moški ne odločajo za žensko po širini bokov, a definitivno je to ena izmed prvih stvari, ki prebudijo moško pozornost.

 

13. Polne ritnice

Večina moških priznava, da jim je všeč, če imajo kaj konkretnega za prijeti. Moških je zelo všeč simetrija in če ženska že ima široke boke, potem mu je všeč tudi to, da ima lepo oblikovano, polno zadnjico. Še nekaj je, kar so ugotovili znanstveniki, a moški tega verjetno še ne vejo: ženske s polno zadnjico naj bi bile bolj razgledane, posledično pa naj bi rojevale tudi pametnejše otroke.

 

12. Polne ustnice

Nihče ne more točno reči, kaj se dogaja v moških glavah, ko zagledajo obraz neke punce. A definitivno so ustnice tiste, katerim nameni več pozornosti. Polne ustnice pri ženski naj bi nakazovale na to, da je ženska zdrava. Če pa svoje polne ustnice namažeš še z rdečo šminko, potem se moški ne bodo mogli upreti. Študija v Angliji je dokazala, da moški v rdeče obarvane ustnice v povprečju zrejo kar 7.3 sekunde.

 

11. Preprostost

Res je, da se fantje hitro zagledajo v tiste »hude bejbe«, ki nosijo visoke pete, so nališpane in pretirano urejene. A tako hitro kot se zagledajo tudi ugotovijo, da to pa le ni to. Preprosta dekleta bodo vedno zmagala. Všeč jim je, če se dekle obleče v preprosto poletno oblekico, po karakterju pa želijo dekle, ki jo bodo lahko predstavili staršem, ki je prijazna in ne polna same sebe ter definitivno ni zlobna do drugih.

 

10. Simetrija

Simetrija obraza je moškim zelo pomembna. Vendar skoraj ni ženske, ki bi bila tako popolna, da bi se vse na njenem obrazu ujemalo do potankosti. Moškim je bolj všeč »normalno« in ne obrazi mnogih zvezdnic, katere si vsa dekleta jemljejo za zgled. Če je torej tvoj obraz podoben kot obraz ostalih deklet, potem boš privabila največ moških pogledov.

 

9. Naredi prvi korak

Sramežljivost je sicer simpatična, a to ti lahko prepreči dostop do tistih stvari, ki si jih v življenju najbolj želiš. Če ti je torej nekdo všeč, potem ne čakaj in naredi prvi korak. Moški so namreč danes drugačni kot včasih in že pošteno naveličani, da morajo vedno oni nakazati, da jim je dekle všeč. Igrati nedostopno dekle danes sploh ni več moderno. Prvi korak ne pomeni, da ga moraš ti povabiti na zmenek. Dovolj je že, da mu z nasmehom in pogledi nakažeš, da ti je všeč.

 

8. Manj ličil

Naravni videz je danes v modi. Kaj pomeni manj ličil? To, da ženska nosi kar 40 % manj ličil kot je povprečje. Kaj pa je povprečje? Glej dekleta okoli sebe in ne tistih v revijah. In mogoče si misliš, da že dekleta okoli tebe ne nosijo nič ličil, torej to pomeni, da moraš po svetu popolnoma nenaličena? In kaj bodo potem želeli moški? Nasvet: naliči se preprosto, tako, da boš zadovoljna sama s sabo in tudi drugi bodo zadovoljni s tabo.

 

7. Visok glas

To ne pomeni, da imajo vsi moški radi visok glas pri ženskah. A večini moških je visok glas všeč, ker nekako označuje, da je ženska majhna in drobna. Zato ni čudno, da se nekateri v svoje izbranke zaljubijo že samo takrat, ko govorita preko telefona. Kaj sploh je visok glas? Pomembno je, da je glas čist ter da ženska med pogovorom pravilno diha.

 

 

6. Dolge roke

Veliko glasbenikov piše pesmi o neskončno dolgih nogah. A prav vsi so zgrešili bistvo. Roke so tiste, ki morajo biti dolge, da privlačijo moške. Mogoče je to tudi odvisno od geografske lege, saj je bila raziskava, ki to dokazuje, opravljena pri avstralskih in kitajskih moških. Običajno je tako, da imajo moški radi visoke ženske z dolgimi rokami, pri ženskah manjše rasti pa jim to ni več tako pomembno.

 

5. Zanimanja za nenavadne stvari

Ženskam so še vedno všeč tisti tipični moški: močni in mogočni. Moškim pa so všeč simpatične, luštne ženske. In to, kar je moškim zeeelo »luštno«, je tudi to, da ima dekle nek hobi, katerega ima zelo malo deklet, da je posebna. Moškim je všeč vse, kar ni običajno. Zato bodi drugačna in ne kot vsako drugo dekle.

 

4. Sijoči lasje

Sijoči, zdravi in dišeči lasje so magnet za moške. Torej, vsi moški, ki se stalno pritožujejo nad tem, koliko denarja ženske zapravijo v frizerskih salonih ter za drage šampone, pravzaprav ne mislijo resno.

 

3. Nasmeh, ki jih stopi

S tem se zagotovo lahko strinja vsak moški. Moški si želijo nasmejanih deklet, takih, ki so vedno dobre volje. Seveda ni vsak nasmeh dober. Zobje morajo biti svetleči, oblika pa simetrična. Nasmeh ustreza karakteristikam, ki si jih fantje želijo, dokazuje pa pozitivnost  in sproščenost žensk.

 

2. Zvestoba in prijaznost

Ženska mora pri moškem zelo kmalu vzbuditi zaupanje z njenim karakterjem. Deli tega karakterja naj vključujejo nepričakovano plačevanje računa v restavraciji, prijaznost do natakarjev in ostalih ljudi. Raziskava je bila narejena z 10.000 moškimi in večina jih je na prvo mesto postavila prijaznost. Obstaja nekaj izjem, ki imajo raje hudobne ženske, a po večini so te pri moških, za kaj več kot za eno noč, nezaželjene.

 

1. Karkoli rdečega

Rdeča barva naj bi moške privlačila bolj kot karkoli drugega na tem seznamu. Zato se je ne poslužuj samo za valentinovo, temveč razveseli sebe in moške oči večkrat. Seveda ne smeš pretiravati, saj je učinek nato lahko nasproten. Občasno si naliči ustnice, ogrni se v rdeč šal ali pa si upaj ter si kupi čudovito rdečo oblekico. Ne bo ti žal!