Quantcast
Radio1_v_zivo


10 tipov moških, ki jih ženska nikakor ne bi smela tolerirati
Radio 1 priporoča | 21. 7. 2016 15:25
Preveri seznam in se izogni nesrečnemu razmerju
Ključne besede:     razmerje    nasveti    moški    ženske    par    sreča
10 tipov moških, s katerimi verjetno ne boš srečna!

Poznamo nešteto vrst in oblik moških. Nekateri so egoistični, drugi prijazni, spet tretji so pogumni samo preko družabnih omrežij, ko pa se srečata v živo, pa te ne upa niti pozdraviti. Sicer ni tako pomembno, kakšne lastnosti ima določen tip moškega, če sta seveda samo prijatelja in se srečata le občasno. Ko pa pride do razmerja, pa bodi pozorna. V nadaljevanju si preberi, katerim moškim se je bolj izogniti!

 

Zadržan tip moškega


Slab znak je, če se se ni sposoben spustiti v razmerje samo s tabo. Ena možnost je, da ni prepričan v čustva, ki jih ima do tebe. Všeč si mu sicer, a ni prepričan, da želi biti samo s teboj. Boji se, da če se odloči biti s tabo, da bo stem izgubil priložnost biti z nekom, ki je mogoče boljši kot ti. Zaslužiš si nekoga, ki se točno zaveda kaj čuti do tene.  Druga možnost pa je, da te izkorišča. Uživa v pozornosti in fizični bližini, to pa je tudi vse, kar ga zanima.

 

Jezen tip moškega

 

To so fantje in moški, ki se razburijo že zaradi povsem nepomembne stvari. Če stalno kriči nate ali če vsako stvar, ki jo storiš, obsodi, potem je to povsem nesprejemljivo. Torej, če ni zmožen reševati konfliktov na pravi način, potej je najbolje, da se mu čimprej umakneš.

 

 

Tip moškega, ki te vedno zavrača

 

Vedno si predmet šal, pred drugimi se norčuje iz tebe ter te zavrača. Ne ukvarjaj se z nekom, ki te vedno odvrača od sebe. On mogoče tega sploh ne opazi ali pa je to po njegovem samo njegov »humor«. Če je to res, potem se mora spremeniti. Če se pa ne spremeni, potem pa razmisli, če si res želiš biti z nekom, ki te stalno zavrača.

 

Nekomunikativni tip moškega

 

Komunikacija v razmerju je pomembna. Znak za alarm je, če ne želi govoriti s tabo. Moški mora biti namreč sposoben izražati svoja čustva ter jih povedati, mora pa biti tudi sposoben reševati konflikte s pogovorom. Ne dopusti biti nesrečna z nekom, ki se ne bo pogovarjal s teboj, pa naj bodo to čisto običajne stvari (npr. kako je bilo v službi, kaj je jedel za kosilo, ...)

 

Nasilen tip moškega

 

Nasilje je popolnoma nesprejemljivo. Ja, res je, da moramo ljudje odpuščati. Vendar ko privede do nasilja, potem je čas, da razmisliš, ali je to res nekdo, s katerim želiš preživeti vse življenje. Poišči nekoga, ki te bo spoštoval in ki ne bo dvigoval roke nad teboj. Če se bojiš zaključiti z nasilnim moškim, potem poišči nekoga, ki ti je blizu, se mu zaupaj in ga prosi za pomoč. Zaslužiš si več kot to!

 

 

Nezadovoljen tip moškega

 

Nekateri moški te bodo stalno primerjali z drugimi ženskami. Izgleda tako, kot da nič ni dovolj. Lahko se še tako trudiš, da si čim bolj lepa in čudovita, njemu bo zmeraj nekaj manjkalo, vedno bo našel napake. Uničuje tvojo samozavest in ob njem se počutiš grozno. Resnica pa je: ti si krasna, on je bedak!

 

 

Materialistični tip moškega

 

Če je bolj zaljubljen sam vase kot pa vate, potem spada v to kategorijo. S časom postanejo posledice materializna in narcisoizma še bolj vidne. Moški postane tako rekoč odrasla verzija najbolj priljubljenega najstnika v osnovni šoli. Bodi prepričana, kaj so njegove prioritete, preden se spustiš v razmerje z njim.

 

 

Manipulativni tip moškega

 

Ne igraj z njim te igre. Če imaš občutek, da manipulira s tabo in tvojimi čustvi, potem se ga čimprej otresi. Manipulatorji se pogosto spremenijo tudi v nadzorne čudake, zato se izogni tem moškim, če želiš ohraniti svojo svobodno voljo in identiteto.

 

Zasledovalni tip moškega

 

To je moški, ki je absolutno obseden s tabo. Vedno mora vedeti, kje si, kaj počneš. Vedno želi biti s teboj, če pa ni, pa te stalno kliče. Na začetku ti je to morda prijetno, saj dobiš občutek, da te ima res rad in da mu veliko pomeniš, toda v nekem trenutku bo prestopil mejo. Tvoj partner mora razumeti, da imaš še vedno svoje življenje in da ti mora v določenih stvareh zaupati.

 

 

Ljubosumni tip moškega

 

Zasledovalni in ljubosumni tip moškega sta obišajno povezana med seboj. Običajno ljubosumnje vodi tako daleč, da od tebe zahteva, da prekineš kontakte z vsemi moškimi prijatelji, četudi ve, da mu ne predstavljajo nobene grožnje. Zato se izogibaj takih moških, saj z njimzagotovo ne boš srečna.

 

 

Nekatere ženske moški z zgoraj naštetimi lastnostmi privlačijo, saj upajo, da ga bodo sposobne spremeniti v idealnega moškega. Res je, ljudje se spreminjamo. A če ti ne uspe, potem ne dovoli, da se zatakneš v čudnem razmerju. Zberi pogum in sprejmi morda najtežjo odločitev v tvojem življenju.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del