Quantcast
Radio1_v_zivo


Izpoved poročene ženske: Vsak dan varam svojega moža in to bi ga ubilo, če bi izvedel
Radio 1 priporoča | 14. 7. 2016 15:35
Žena se je odločila, da bo odprla svojo dušo in delila zgodbo o življenju z možem
Ključne besede:     varanje    žena    mož    ljubimec
Poročena ženska odprla svojo dušo.

V iskreni izpovedi za Daily Star, je neka poročena ženska odprla svojo dušo in spregovorila o življenju s svojim možem in ljubimcem. Naštela je razloge, zakaj ne zapusti svojega moža in zakaj ne želi prekiniti zveze s svojim ljubimcem.

 

Zgodba o zakonu se je pričela takole: 

 

- On je čudovita oseba, toda med nama ni kemije. Med seksom razmišljam o tem, kaj moram dodati na listo za trgovino ali katera pesem bi lahko igrala na mojem pogrebu. Ko zaključiva s seksom, on spušča različne zvoke, nato pa me sprašuje, kako mi je bilo. Seveda se strinjam, v glavnem rečem tole: "Ma, super je bilo, dragi, tako kot vsakič do sedaj."

 

Toda mislim, da tudi on, tako kot jaz ve, da z njim ne bom doživela orgazma pa četudi bi se ljubila vsak dan do božiča. Kot posledica vsega, je nastalo moje novo življenje – izven zakona. Svojega moža varam vsakodnevno, ker je najin zakon grozno dolgočasen. Hrepenim po strasti, potrebujem pravega moškega. Sanjarim o moških, ki so popolnoma drugačni od mojega moža – o moških, ki so pretkani in ki jih je težko kontrolirati.

 

Moj trenutni ljubimec je bivši ropar bank, medtem, ko so drugi bili roparji avtomobilov ali so trgovali z njimi. S trenutnim ljubimcem uživam v divjem seksu, po katerem sem popolnoma izčrpana. Moj mož ima navado, da gre pozno v posteljo, zato sem navadno pred njim v postelji, toda ko on pride v sobo, četudi ne spim, se pretvarjam, da spim. Moj problem je ta, da se v enem trenutku počutim živo, a v drugem se gnusim sama sebi ter se počutim krivo.

 

Nedavno sem na neki zabavi slišala, kako moj mož govori svojemu prijatelju, kako me ljubi z vsem srcem in da ne bi mogel živeti brez mene. Povedal mu je tudi, da bi umrl, če bi se mi kaj zgodilo. Sedaj se počutim grozno, ker mu to počnem izza hrbta. In ne vem, kaj naj naredim ...

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del