Radio1_v_zivo


ŽIVJO, ________________!
Nagrajujemo | 21. 7. 2016 16:51
Prijavi ga, sodeluj v kvizu in osvoji nagrado za svoj kraj!

Pivovarna Union in Radio 1, predstavljata: »Živjo, ______________!«
 
Čeprav je poletje tu, premalokrat uživamo v njem. Zato bo Pivovarna Union v sodelovanju z Radiem 1 poskrbela, da poletje pride prav k vam in to z glasbo, osvežitvijo, DJ-em, igrami, pravim peskovnikom na štirih kolesih in drugo zabavo.
 
Vse, kar moraš narediti, je, da v času akcije prijaviš svoj kraj preko spodnje prijavnice in morda se boš ravno ti pomeril v tedenskem kvizu, pri katerem bo glavna nagrada nepozaben poletni dan.
 
»Živijo, življenje«
 
Pivovarna Union se že od nekdaj ponaša s predanostjo in strastjo, z nagovorom »Živjo, življenje«, ki ga prevevata drznost in odprtost, pa Pivovarna Union to poletje odpira novo poglavje, ter se umešča v polje drzne pojavnosti, ki bo za uporabnike zanimivo, drugačno in tudi zelo urbano.
 
To poletje bosta s Slovenci s pozdravom »Živjo, življenje« nazdravljala znamenita mitološka in literarna junaka, kralj Matjaž in povodni mož. Ta, obujena v sedanjost v zanimivih zapletih, novemu življenju nazdravita v osrčju pivnice Pivovarne Union, morda pa se to poletje pojavita tudi v tvojem kraju.
 
Nazdravimo življenju! Pivovarna Union in Radio 1.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“ 

 

Kako bomo izbrali?

Vsak teden izberemo dva kraja. Predstavnika obeh krajev se bosta med sabo pomerila v hitrem kvizu. Tisti, ki bo najbolj uspešen, osvoji nagrado! 

Kaj bo dogajalo v izbranem kraju?

Poleg najboljše osvežitve ;) za cel kraj, ki bo zmagal, bomo pripeljali še Avtobus Radia 1 in obilo zabave! Voditelja, DJa – animatorja, hostese in čisto pravi … peskovnik! Peskovnik? Ja, če je morje daleč, naj bo vsaj plaža blizu. 

Poleg tega, se boš lahko pomeril še v Union challengu v metu na koš ali v ročnem nogometu za Union nagrade. A smo omenili, da bo osvežitev zastonj? ;)

Za super poletno in osvežilno zabavo, letos skrbita: PIVOVARNA UNION IN RADIO 1.

 


Pozdravili smo Radlje ob Dravi! 

Živjo, Radlje ob Dravi!

Pravila za sodelovanje v nagradni igri

 

UNION