Quantcast
Radio1_v_zivo


Zgodbe bivših zakoncev: To je bil trenutek, ki je označil KONEC
Radio 1 priporoča | 29. 6. 2016 15:21
Resnične pripovedi ljudi, ki so končali svoje trpljenje
Ključne besede:     zakonca    zgodbe    pari    prevara

V vsaki zvezi pride trenutek, ko ugotoviš, da oseba ni več to, kar je bila, ko si jo spoznal/a. To so zelo težke situacije, a se zgodijo veliko parom. Nekateri so delili svoje zgodbe, ko so ugotovili, da je njihovega zakona definitivno konec.

 

To so njihove zgodbe:

 

"Moj mož me je varal, izvedela sem, a ga nisem takoj dala na čevelj, rekla sem mu: Dajva poskusit' tole rešit', ampak moraš pustiti svojo ljubico. Njegov odgovor je bil: Kaj pa, če nama ne uspe? To je bila kaplja čez rob."

 

"Verjetno je to bil trenutek, ko sem enkrat prišel domov in videl, da ni pohištva, niti hrane, niti žene. Drugi namig je bil prazen bančni račun. Odnesla je tudi kocke ledu. Kdo še to naredi?"

 

"Prišel sem domov in našel moža njene sestre nagega v najini postelji. Moja žena se je ravno tuširala. Njene sestre nisem nikoli spoznal."

 

"Domov sem prišla bolj zgodaj, ker me je mučila migrena. Našla sem ga v postelji z mojo najboljšo prijateljico. Še sama ne morem verjeti, toda njeno obnašanje me je bolj zabolelo kot njegovo. Tisti dan sem zaključila z obema."

 

"To je bila podobna izkušnja kot tista, ki jo je imela Emma Thompson v filmu Love Actually. Pokukala sem v darilno vrečko z nakitom, za katero sem mislila, da je moje božično darilo. Na božično jutro sem odpakirala tablico. Kakšen teden sem bila zmedena, dokler nisem na Facebooku videla njegovo prijateljico, kako se hvali s to tablico. Malo pred tem sem še videla sumljive sledi v hiši, vendar je zanikal, da je bil kdorkoli v hiši. Imela sva svetla tla, zunaj pa je deževalo, zato je bilo v hiši veliko sledi in borovih iglic, predvsem pri vhodnih vratih. Midva sva imela vhod v hišo čez garažo. Najhujši del ... tudi otroške stopinje so bile na tleh. Pripeljala je tudi svoje otroke. Ko sem se pakirala svoje stvari, sem našla sporočilo njenega otroka, na katerem je pisalo, da se mu zahvaljuje za tablico. Kupil mi je isto darilo kot njenemu otroku!"

 

"Prejšnjo noč sem bila v bolnišnici, saj so mi hoteli odstraniti slepiča. Nakar se je izkazalo, da operacija ni potrebna, zato so me odpustili iz bolnišnice, rekoč, da moram čim več počivati. Dva dni nisem nič jedla. 

Mož me je čakal pri sosednjem bloku, zato sem morala pešačiti do avtomobila. Poklical je v službo in rekel, da si bo vzel prost dan, da bo lahko pazil name, vendar je cel dan igral računalniške igrice v postelji. V hiši ni bilo hrane in ni želel iti v trgovino, ker je to sicer moje opravilo. Postala sem neverjetno lačna, toda še vedno me je mučila bolečina zaradi slepiča, zato nisem mogla iz postelje. Vprašala sem ga, če lahko pripravi večerjo. Začel se je prerekati z menoj zaradi tega. Potem, ko sem mu rekla, da mi ni tega treba prenašati v življenju, je odgovoril: Saj greva lahko narazen, če želiš! Rekla sem: Ja, prosim. Tako ali tako razmišljam o tem že dolgo časa."

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del