Quantcast
Radio1_v_zivo


NORA NAVIGACIJA NA RADIU 1
Nagrajujemo | 17. 6. 2016 15:04
Levo ali desno? To je zdaj vprašanje!
Ključne besede:     nagradna igra    porsche slovenija    

Nagradna igra je zaključena. Hvala vem za sodelovanje. 

 

Levo ali desno? To je zdaj vprašanje!

Klepač in Gustinčič, sta našla noro navigacijo, ki je precej nepredvidljiva! Pozna pa samo dva »ukaza«: Zavite Levo in Zavite desno! Tvoja naloga? Da predvidiš kam nas bo vodila.

Kako? 

Čudovit poletni dan ... z avtomobili Seat, Volkswagen, Audi, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila …. vsak dan bomo izbrali drugo destinacijo in model avtomobila. Zavijemo iz avtoceste in tukaj nam začne “pomagati” naša navigacija!

Kaj moraš storiti? 

Ugani pravi zavoj/smer. Bomo zavili levo ali desno? Če uganeš pravi zavoj ... je tvojih 25 EUR na kartici Porsche group! Krasno! Super! Ampak, če bo tvoje predvidevanje nepravilno lahko izgubiš VSE!

Vsak voznik ima na voljo tudi en “zasilni izhod”! Če poznaš asistenčno številko, se lahko pelješ naprej, tudi če kiksneš!            

In NAGRADA? :) 

Čisto na koncu bomo izmed vseh prijavljenih izbrali nekoga, ki bo dobil kar 1.000 EUR poletne žepnine. 


KAKO SODELUJEŠ?

Prijaviš se preko spodnje prijavnice in morda pokličemo prav tebe. :) 


Asistenca za Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi in Volkswagen Gospodarska vozila - jamstvo mobilnosti vam zagotavlja hitro in zanesljivo pomoč na cesti, štiriindvajset ur na dan in v vseh evropskih državah. Manjša opravila bomo opravili kar na kraju samem, tako da bo vaš Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen Gospodarsko vozilo za vožnjo pripravljen v najkrašem času. V primeru večjih popravil vam bomo nadaljevanje omogočili z nadomestnim vozilom ali javnim prevozom. Tako boste ostali mobilni tudi takrat, ko bomo skrbeli za vaše vozilo Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen Gospodarsko vozilo.

 

Asistenca za Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi in Volkswagen Gospodarska vozila - jamstvo mobilnosti velja za celo življenjsko dobo vašega vozila in se podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in Servisno knjižico.1. POMOČ V PRIMERU OKVARE

V primeru okvare vozila vam bomo takoj priskočili na pomoč. Manj zahtevna popravila, s katerimi bomo vaše vozilo usposobili za vožnjo, so brezplačna.

 

2. VLEKA VOZILA

Če bodo na vašem vozilu Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen Gospodarsko vozilo potrebna zahtevnejša popravila, ki jih na kraju samem ne bo mogoče takoj odpraviti, vam bomo organizirali brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen.

 

3. NADOMESTNO VOZILO

Če vozila ne bo mogoče še v istem dnevu usposobiti za vožnjo, vam bomoo zagotovili uporabo nadomestnega vozila brez omejitve števila prevoženih kilometrov - do 3 dni.

 

4. NADALJEVANJE POTI Z JAVNIM PREVOZOM

V primeru, da želite pot do zastavljenega cilja vendarle nadaljevati, vam bomo krili stroške javnega prevoza (vlak, avtobus) do določene vrednosti.


5. TAKSI

Izberete lahko tudi nadaljevanje poti s taksi službo. V tem primeru bomo za vas poklicali taksi ter krili stroške do določene višine.6. NOČITEV V HOTELU

Če bo vaše potovanje začasno prekinjeno zaradi popravila vozila, bomo za voznike in soponike uredili bivanje v hotelu (***) in krili stroške nočitve z zajtrkom.

 

7. VRAČANJE POPRAVLJENEGA VOZILA

Če ob okvari vozila ne morete počakati na popravilo, ga bomo pripeljali na vaš dom ali počitniško destinacijo. Svoje vozilo lahko na pooblaščenem servisu Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen  prevzamete tudi sami. Povrnili vam bomo stroške do določene višine.

 

8. POMOČ PRI MANJŠIH TEŽAVAH

a) V pomoč vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akuumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goria - do določene višine.

b) Prav tako vam krijemo stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali vozila, opremljenega s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila sami ne morete usposobiti za vožnjo.

 

9. STORITVE V PRIMERU NEZGODE

Če je vaše vozilo poškodovano v prometni nezgodi na območju Slovenije, bomo poskrbeli za brezplačni prevoz vozila do vašega izbranega servisa Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi ali Volkswagen, kjer bo opravljeno popravilo. V primeru nezgode v tujini bomo vaše vozilo odpeljali na želeno lokacijo. Storitev v tujini ni brezplačna.


Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del