Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj moški najprej opazijo na ženskah
Radio 1 priporoča | 10. 6. 2016 15:38
Ne, NI dekolte pa tudi oči ne!
Ključne besede:     ženske    moški    videz    nasmeh    dekolte    lasje    razmerja    zmenki
Videz ni med prvimi, ki ga bo opazil.

Če si mislila, da se moški ko te spozna zazre le v tvoje prsi in zadnjico, se motiš. Seveda je zunanji izgled pomemben, vendar danes šteje še kaj drugega. In če se obremenjuješ s tem, kako boš izgledala, ko se boš zbudila, vedi da je karizma tista, ki izžareva tvojo lepoto. Moški, baje to vedo.

 

 

1. Kako močni so tvoji lasje 

 

Moški pri ženskah med prvim opazijo lase. Zato je pomembno, da nanje daješ čim manj odvečnih stvari, da na koncu ne izpadeš kot klovn. Radi imajo naravne barve in da je pričeska bujna. In že v časih, ko živeli še v jamah, je bujna pričeska pomenila, da je ženska zdrava.

 

2. Pristen nasmeh 

Če si nasmejana, je to en velik plus zate, saj imajo to fantje najraje. Tudi tiste smejalne gubice, ki jih skrivaš pod očali, so jim privlačne in prav je, da se jih ne sramuješ. Če jih imaš, to pomeni, da si večino svojega časa spročena in zabavna.

 

3. Koliko prijateljev imaš


Nimajo radi, da imaš preveliko družbo, saj jih to zaustavi, da bi pristopili do tebe. Prav tako ni dobro, da si navezana le na enega prijatelja, saj mu da vedeti, da nisi preveč družabna in ne želiš širiti poznanstev. Najbolje je imeti okoli dva ali tri prijatelje, ki so vredni zaupanja, si z njimi takšna kot si.


4. Barva tvojega glasu


Študije so pokazale, da imajo moški pri ženskah radi nekoliko višji glas. To sedaj ne pomeni, da je preveč visok in piskajoč, ampak v mislih so imeli igralko Kristen Bell. Kakorkoli že, ne trudi se oponašati visokega glasu, saj boše zvenela neumno in nikakor ne boš slišati zapeljivo.5. Oblika tvojih bokov

 

Če je tvoj pas občutno manjši kot so tvoji boki, je to velik plus. Kajti široki boki pomenijo plodnost, hkrati pa je postava v obliki peščene figure najbolj privlačna. Zato je tisto obremenjevanje, da imaš preveč maščobnih blazinic popolnoma odveč.


6. Tvoj sijaj


Najprej se seveda opazi tudi obraz, zato sijoča polt na tvojem obrazu ni nič napačnega. Fantje to povežejo z dobrim zdravjem dekleta. Kajti, če si dosti v stresu in strahu to povzroča akne. Zato le uporabljaj bronzer, saj se izplača, pa še tvoja polt bo deležna sijaja, katerega bo opazil vsak fant.


7. Lažna podoba


S tem ne mislimo osebnosti, ampak zunanji izgled. Če si pristašica umetnih las oz. lasnih podaljškov in umetnih trpalnic, bi morda na fantih pustilo to popolnoma drugačen vtis, kot si misliš. Fantje taka dekleta označujejo za nesamozavestna in predvsem, da veliko časa preživiš v kopalnici.8. Tvoje oči

 

Ljudje se velikokrat osredotočijo ravno na oči, bolj kot na katerkoli drug del telesa. In če boš svoje oči preveč poudarjala z dramatičnimi ličili, boš naredila večjo škodo kot korist. Zapomni si: manj je več.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del