Quantcast
Radio1_v_zivo


15 znakov, da je s tabo samo zaradi seksa
Radio 1 priporoča | 8. 6. 2016 15:49
Če si želiš resne zveze, potem morda ni pravi zate
Ključne besede:     seks    razmerje    zveza    prijatelji    videz    zmenek
Trenutek za strast

Razmerja so zapletena stvar. Nekateri jih jemljejo zares, drugim je zgolj do lahkotne zabave in površinskih stikov oziroma do seksa. Znaki so v tem primeru več kot očitni. 

1. Nič crkljanja. Če odhiti v kopalnico, ali se zakotali na drugo stran postelje, potem ko je dobil svoje, se zagotovo izogiba bližini. Če ni zainteresiran za malce sprostitve v tvojem objemu in mu je dovolj potešitev živalskih nagonov, potem boš morala romantiko iskati drugje. 

2. Poskrbi, da pri njem ničesar ne pustiš. Moški ne želijo, da pri njih pustiš zobno ščetko ali kaj svoje kozmetike. To bi pomenilo, da se lahko nekega dne vrneš in to z resnejšimi nameni, kot je zgolj seks. 

3. Znebi se stvari, ki jih puščaš pri njem. Če že nekako prelisičiš varnostni sistem iz prejšnje točke, se bo tvojih predmetov do naslednjega srečanja zagotovo znebil. ''Kakšen šampon?'' bo zaprepaden spraševal. Čeprav zelo dobro ve, kateri šampon. 

4. Nikoli ne spoznaš njegovih prijateljev. Obstaja razlog, zakaj jih ne srečaš, če bi jih, bi zadeva nenadoma postala ''resna''.

5. Piše ti šele po eni ponoči. Celo če ti piše malce po polnoči, je sumljiv, toda ena zjutraj je jasen znak, česa si želi. 

6. Vznemiri se, ko bi malce pogledala televizijo in se pocrkljala. Dve uri druženja za to, da bi si ogledala film po tvoji izbiri? Kaj?

7. Vedno ti skuša zlesti v hlačke. Če skuša izkoristiti vsako priložnost za svojo najljubšo aktivnost, potem je zainteresiran le za svojo najljubšo aktivnost.   8. Nikoli nisi prespala pri njem. Če si že kdaj bila v njegovem stanovanju, pa tam zagotovo nisi prenočila. Lahko bi te videli cimri, starši bi te lahko poklicali ''draga'' in njegova skrivna žena in pet otrok bi bili lahko zmedeni zaradi tvoje prisotnosti. 

9. Vedno hvali le tvoj videz. Nisi le omara z oblekami. Če vedno omenja, kako privlačna si v teh hlačah, ali, kako modno pričesko imaš, potem je zelo verjetno, da ga pri tebi ne zanima ničesar drugega.

10. Vedno je zaposlen, ko mu želiš sporočiti kaj resnega. Če je vedno prikladno zaposlen ali ''preutrujen za pogovor'', potem se po najboljših močeh trudi, da bi ignoriral tvoje občutke. Ne da bi bilo videti, da jih.  

11. Nikoli nisi bila na resnem zmenku. Če bi te imel za svojo punco, bi te kdaj peljal ven. Če naroči na dom pico, ne šteje. Prav tako ne kitajska hrana. 

12. Vsak pogovor namiguje na seks. To je njegov način, da ti zleze pod krilo, takrat ko se je dejansko prisiljen pogovarjati s tabo. Ko te vpraša ''no, kaj pa danes nosiš spodaj?'', potem …

13. Ni mu mar za katerikoli tvoj predlog. Če to drži, potem ga odslovi, čeprav se ima sam za tvojega fanta. 

14. Predigra zanj ne obstaja. Srečata se, pozdravita in že sta na poti v spalnico. Nič romantičnega, niti toplega poljuba ali dotika. Le čim prej si želi biti med tvojimi nogami.

15. Prosi te, da se srečata, zato da bi takoj odšla. Da bi te pretental, te prosi, če lahko prideš recimo v bar. Ko pa si enkrat tam, že plačuje račun in čaka, da boš šla z njim domov, ne pa na lepše. Pa še oblekla si se za nič!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del