Quantcast
Radio1_v_zivo


9 skrivnosti ljudi, ki se jim NE moremo upreti
Radio 1 priporoča | 12. 6. 2016 16:06
Kako jim uspe?
Ključne besede:     pozitivnost    skromnost    dobra volja    skrivnosti    strast    optimizem
So ljudje, ki naredijo srečen svet že s tem, da obstajajo.

Na tem svetu obstajajo ljudje, ki se ne rabijo dokazovati, se izpostavljati in metati ven, da bi širnemu svetu pokazali, kaj vse so v življenju dosegli in bili s tem opaženi, saj njihova dejanja govorijo zase. 

So preprosti, enostavni in take jih imamo radi. Ne govorijo preveč, pa tudi če, vedno vse povedo z razlogom in smislom. 

Si se morda prepoznal?

Si ti tisti, ki  izžarevaš ali imaš okoli sebe nekoga, s katerim vse to doživljaš?

Kakorkoli že, pomembno je, da se vsakodnevno obkrožiš takimi ljudmi in stopiš v dan z nasmehom na obrazu.

 

Tukaj ti predstavljam 9 skrivnosti pozitivnih ljudi:

 

1. Spoštujejo vse okrog sebe

 

Ali si predsednik ali pa le navaden občan, od njih boš vedno deležen pozdrava in lepe besede. Taki ljudje ne delajo razlik in s svojo ljubeznivo iskrenostjo polepšajo dan vsem okoli sebe.

 

2. Zlato pravilo - ki si ga zapomni za vselej

 

Obnašaj se do ostalih tako, kot bi si želel, da bi se oni do tebe. Saj veš, kot vzajemna - jaz zate, ti zame. In kar ne želiš, da bi nekdo storil tebi, tudi ti ne stori njemu.

 

3. Druge postavljajo pred sebe

 

Z iskrenim zanimanjem te poslušajo in ti to dajo vedeti s tem, da so popolnoma predani pogovoru. Več razmišljajo o drugih ljudeh, kot o sami sebi.

 

4. Skromnost je lepa čednost

 

Nikoli ne bodo sogovornika zasuli s tem, kaj se dogaja z njimi, kakšne probleme imajo, kaj vse so počeli, ampak bodo najprej dali prednost ostalim. So pač takšni, da se jim ni treba truditi kaj preveč, da bi jih nekdo imel rad in bi ustrezal njihovim željam. Dejanja govorijo sama zase in se kažejo z iskrenostjo in skromnostjo.


5. Ne želijo delati razlik med ljudmi

 

Tudi če o nekomu slišijo nekaj negativnega, si o njemu ne bodo ustvarilli grdega mnenja. Želeli bodo slišati tudi drugo stran in si tako ustvarili svoje mišlenje in za njim tudi stati, kljub temu, da ostali razmišlaljo drugače.

 

6.  Nimajo dveh obrazov

 

So ljudje, ki se ne pretvarjajo za nekaj kar niso. So zaupanja vredni in sočloveku ne bi nikoli zarili noža v hrbet. Če jim kaj leži na duši, bodo to jasno in glasno povedali na način, ne da bi s tem koga prizadeli.

 

7.  Skozi dan grejo z nasmehom

 

Nasmeh na obrazu jih spremlja čez cel dan. Je pristen in nalezljiv. Ljudem je to privlačno in se zato z njimi počutijo ugodno in sproščeno. 

 

8. Življenja se lotevajo s strastjo

 

Življenje jim je velika avantura. Jemljejo ga z veliko žlico in v vsaki stvari, ki jo doživijo iz nje povlečejo le tisto najboljše.


9. Optimizem imajo na dlani


Vedno se trudijo razmišljati pozitivno in so prepričani, da se da rešiti vsak problem na tem svetu.Tudi ko se v njihovem življenju pojavi črn oblak ali drugače rečeno se srečajo s problemi, se držijo reka: ''za vsakim dežjem posije sonce''.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del