Radio1_v_zivo


Fotografska delavnica ob Cerkniškem jezeru
| 3. 6. 2016 16:42
Izjemna priložnost za druženje z izjemnim slovenskim fotografom Arnejem Hodaličem
Ključne besede:     arne    hodalič    fotografski tečaj

Ljubitelji fotografije in fotografi ste lepo vabljeni pod Javornike z dih jemajočimi razgledi, na pisane travnike in presihajoče Cerkniško jezero, pod naravne mostove in ob kristalno čiste potočke ter čarobne gozdove. Vse to je namreč del 222 kvadratnih kilometrov velikega Notranjskega parka. Ta regijski park leži znotraj meja občine Cerknica, ustanovljen pa je bil leta 2002 z namenom, da se ohranjajo, varujejo in raziskujejo naravne ter kulturne vrednote tega območja.

 

Vse to ekološko, biotsko in krajinsko bogastvo bo v mesecu juniju izjemna kulisa za dvodnevno fotografsko delavnico, katere udeleženci bodo pod mentorstvom najprepoznavnejšega slovenskega fotografa Arneja Hodaliča spoznavali prvine dokumentarne, krajinske in drugih zvrsti fotografije ter s svojimi fotoaparati beležili enkratne naravne znamenitosti Notranjskega parka in njegovih ljudi.

 

Fotografska delavnica

Dvodnevna fotografska delavnica bo potekala v soboto in nedeljo, 11. in 12. junija, namenjena pa je vsem fotografskim navdušencem ter ljubiteljskim in drugim fotografom, ki pri svojem lovu na motive uporabljate digitalni zrcalno refleksni (D-SLR) fotoaparat. Za prijave se obrnite na Notranjski park (tic@notranjski-park.si, 031 819 926).