Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški priznali: Kaj najbolj pogrešam pri bivši?
Radio 1 priporoča | 5. 6. 2016 16:15
Pri nekaterih je to pes
Ključne besede:     moški    bivša    dekle
Pogrešam ...

Vemo, česa ne pogrešaš pri bivši. Prepirov in mogoče ljubosumja. Bili pa so tudi svetlejši trenutki, ki se jih moški spominjajo na različne načine. 

Aaron, 39: ''Nedeljske noči. Mislil sem, da potrebujem svobodo in sem si jo privoščil šest dni v tednu. Toda nedeljske noči, fant … Pogrešam jo.'' Čutimo tvojo bolečino, Aaron. Toda en dan v tednu ni prav veliko.

Stephen, 29: ''Pogrešam razlog, da bi šel ven. Počutim se kot puščavnik med temi svojimi aparati. V trenirki sem od petkovega večera do ponedeljkovega jutra. V isti trenirki. Boljši človek sem, ko imam dekle.'' Stephen, prijatelj! Malce se motiviraj!

Ben, 27: ''Razšel sem se z bivšo, ker si je želela resno zvezo, jaz pa ne. Potrebujem svoj prostor, rad sem brez obveznosti. Toda ko zbolim – takrat se mi zdi, da sem naredil napako. Nihče ne skrbi zame. Počutim se kot zguba, zakopana v goro robcev. Obupan in osamljen.'' Negovalka, Ben! Potrebuješ negovalko.

John 35: ''Po študiju sem potoval po svetu skoraj brez denarja. Nato sem se vrnil domov, dobil službo in se zresnil. Pred časom sem bil na službenem potovanju v eksotičnih krajih. Zalotil sem se, da razmišljam o dekletu, ki sem jo srečal v mladih letih in s katero sva nekaj časa potovala skupaj.  Kdo ve, kakšno bi bilo moje življenje, če bi se poročil z nekom tako pustolovskega duha.'' Še vedno je čas, John. Vedno je še čas!

Nate, 25: ''Pogrešam njenega psa.'' No, ni kaj dosti dodati. Preprosto in odkrito. Zlahka razumemo. Psi so res neverjetna bitja. Justin, 25: ''Pogrešam bivšo, ker je bila del mojega življenjskega stila. Z mano je šla v telovadnico, skupaj sva pripravljala obroke. Moja sedanja sovraži, da jo prebujam zaradi odhoda na fitnes in se vseskozi pritožuje zaradi zdravih prigrizkov. Še vedno sem srečnejši z njo, toda zdi se, kot da nekaj manjka.'' Imamo preprosto rešitev! Potrebuješ novega fitnes prijatelja, Justin. Punca pa naj spi. 

Peter, 20:
''Pogrešam jo, ko sem z mojo družino. Moja mama je na smrt bolna, z mojo bivšo pa si je bila zelo blizu. Vem, da je razočarana, ker me ne bo videla poročenega, ko bo umrla.'' No, vsaj ti si srečnejši in imaš čas, da si z mamo, ko te potrebuje. Zagotovo je vesela tega. 

Morgan, 29: ''Pogrešam jo v nočeh. Želel bi biti ob nekom, ki ovije roke okoli mene in mi daje občutek, da sem ljubljen.'' Kaj pa domači ljubljenček, Morgan? To je druga najboljša stvar za resno punco. Pa še tarnati ne znajo.

Jim, 32: ''Zelo dobro zaslužim. Toda želim si, da bi lahko učil angleščino ogrožene otroke. A tega ženi ne morem storiti, želiva si otroke in ne želiva biti odvisna od učiteljske plače. Toda včasih razmišljam o svojih sanjah in pogrešam nekdanje dekle. Bila je vzgojena v hipijskem duhu in je sovražila denar. Vem, da bi me podprla z vsem srcem in da bi nama uspelo.'' Treba bo malce razmisliti, Jim. Pomembno je, da slediš svojim strastem, stvarem, ki te osrečujejo in izpolnjujejo. 

Jonathan, 24: ''Verjetno bom izpadel plehek, če rečem, da je obvladala oralni seks. Res je vedela, kaj počne.'' No, Jonathan, neradi priznamo, a imaš prav. Pa ne, da ni pomembno.Jason, 28: ''Pred bivšo sem imel tudi druge ženske, toda ona je bila edina, s katero sva delila smisel za humor. Če zdajšnji povem kakšno šalo, me včasih pogleda, kot da sem brcnil psa.'' Pomanjkljiv smisel za humor ni malenkost, ampak skorajda razlog za razpad razmerja. Moral bi biti z nekom, ki te nasmeji. 

Andy, 22: ''Pogrešam jo, ko si želim, da bi se me nekdo dotaknil. Punce se kar naprej objemajo in dotikajo, toda za samskega moškega je precej težje. Lahko minejo tedni, ne da bi se me iz naklonjenosti dotaknilo kakšno človeško bitje. Res me razžalosti, ko razmišljam o tem.'' Kaj pa plišasti medvedek, Andy? Ali pa, če bi kakšnega prijatelja tu in tam objel. 

Mark, 33: ''Moja bivša je bila tisto redko dekle, ki si je seksa želela bolj kot jaz. To je bilo vse, o čemer je razmišljala. Pošiljala mi je pomenljive fotografije, ko sem bil v službi in bila vedno za akcijo. Tri leta in dve zvezi pozneje jo še vedno pogrešam.'' Malce zmedeni smo, Mark. Zakaj sta se pravzaprav razšla?