Quantcast
Radio1_v_zivo


Festival zdravja v Križankah
| 3. 6. 2016 7:50
Na prvo junijsko nedeljo bodo ljubljanske Križanke postale središče zdravega načina življenja.
Ključne besede:     festival zdravja    Lekarna Ljubljana    Križanke    brezplačne meritve
Nasveti za zdravo življenje, lekarna na stojnicah, preventivne meritve, zdrava kuharija, Gibajmo skupaj, žur za malčke .

Tjaša Hace, Lekarna Ljubljana
PRENESI DATOTEKO
O dogajanju na Festivalu zdravja

Na prvo junijsko nedeljo bodo ljubljanske Križanke postale središče zdravega načina življenja. Lekarna Ljubljana pripravlja Festival zdravja. Obiskovalci festivala se boste lahko posvetovali o zdravem življenjskem slogu ter na ta dan ugodno nakupili izdelke za ohranjanje zdravja.

VSTOPNICA = DOBRA VOLJA

Med 12.00 in 13.00 bo uradni del programa in predaja donacije: 5 defibrilatorjev Ljubljanskemu potniškemu prometu. V uradnem delu se bo pridružil župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Zapela pa bosta pevski zbor Lekarne Ljubljana in Alenka Godec.

Obiskovalci festivala bodo lahko opravili brezplačne preventivne meritve, se posvetovali z magistri farmacije o pravilni in varni uporabi zdravil ter zdravem življenjskem slogu, spoznali ustrezne vaje za hrbtenico, medenico in ramenski obroč, otroci pa se bodo lahko udeležili različnih ustvarjalnih in poučnih delavnic ter se družili z Robijem Kranjcem.

Letošnja novost festivala bo kuharski šov s kuharskim parom Tejani. Pripravila bosta 4 tematske kuharske delavnice, s poudarkom na zdravih jedeh, ki jih bodo lahko obiskovalci tudi doma z lahkoto pripravili.