Quantcast
Radio1_v_zivo


12 zvezdnikov, za katere nisi vedel, da so ABSURDNO bogati!
Radio 1 priporoča | 27. 5. 2016 16:00
Katera je tista 70-letna blondinka, ki je vredna več kot Mick Jagger?
Ključne besede:     zvezdniki    bogastvo    denar. dolly parton
Tem zvezdnikom denarja RES ne manjka!

Obstajajo zvezdniki, za katere vemo, da imajo res veliko denarja pod palcem. Slednje nam na vsakem njihovem koraku tudi dajejo zelo dobro vedeti.

Je pa tudi kar nekaj slavnih, ki se s svojim bogastvom ne hvalijo, ali pa mi sami zelo slabo poznamo oceno njihovega premoženja, saj se o tem zelo malo, ali skoraj nič ne piše. 

Za Micka Jaggerja vsak ve, da je nesramno bogat, ampak obstajajo tudi mnogi, ki so "vredni" mnogo, MNOGO več. ;) 

Preveri galerijo nesramno bogatih zvezdnikov.
 

12. Martin Lawrence - Ocenjeno premoženje: $110 milijonov

 

Zadnje čase se ni veliko pojavljal v javnosti, toda Martinu Lawrencu je skozi leta uspelo narediti kar nekaj dobrih potez v karieri. Njegova prva, komična nadaljevanka "Martin", je postala ena najbolj gledanih oddaj v 90-ih. Komedijant je svojo tržno nišo dobro izkoristil in kasneje zaigral v veliko filmskih uspešnicah, ki so prišle v kinematografske dvorane. Najbolj je znan po franšizi "Bad Boys" (Podli fantje), v kateri je zaigral ob boku Willa Smitha.  

 

11. Ray Romano - Ocenjeno premoženje: $120 milijonov

 

 

Nanizanka Raymonda imajo vsi radi ("Everybody Loves Raymond") je bila veliko bolj uspešna kot so nam prikazali filmski kritiki. Ray Romano pa ni bil samo igralec v tej nanizanki, ki so jo snemali 9 let, ampak tudi izvršni producent. Svoj glas pa je posodil tudi v filmih Ledena doba ("Ice Age"), tako da je finančno kar podkrepljen.

 

10. Birdman - Ocenjeno premoženje: $150 milijonov

 

 

Raper, ki prav znan, vsaj ne tako kot njegovi kolegi Lil Wayne ali Jay Z, toda kot direktor založbe Cash Money Records, je postal mogotec med raperji sodobnega časa.

 

9. Glenn Beck - Ocenjeno premoženje: $180 milijonov

 

 

Glenn Beck je veliko več kot samo voditelj na Fox News. Njegov delež v podjetju Mercury Radio Arts ter njegove govorniške sposobnosti so ga popeljale zelo daleč.

 

8. Jessica Alba - Ocenjeno premoženje: $200 milijonov


 

Jessica Alba si ni prislužila svojega bogastva samo z igranjem. Zvezdnico filma "Sin City" je njeno podjetje Honest Company izstrelilo med prave bogatašice, saj je njegova ocenjena vrednost kar 1 milijardo dolarjev. Forbes jo uvršča med najbogatejše Američanke, ki so si same ustvarile bogastvo.

 

7. Julia Louis-Dreyfus - Ocenjeno premoženje: $200 milijonov


 

Seveda sta Larry David in Jerry Seinfield pobrala večino dobička v eni najbolj gledanih humorističnih nanizank vseh časov "Seinfield". Toda Julia Louis- Dreyfus ima veliko svojega bogastva, pa ne zaradi Seinfielda, ampak zaradi tega, ker je hčerka miljarderja Gérarda Louis-Dreyfusa, lastnika podjetja Louis Dreyfus Energy Services.

 

6. Jamie Oliver - Ocenjeno premoženje: $240 milijonov

 

 

V ZDA je Jamie Oliver znan kot nek Britanec, ki ima oddajo, v kateri pripravlja zdravo prehrano. Toda v Veliki Britaniji je Oliver eden najbogatejših kuharjev, po premoženju je premagal celo Gordona Ramsaya. V lasti ima veliko verižnih restavracij, aktiven je tudi na medijskem področju—nastopa v veliko oddajah, napisal pa je tudi ogromno kuharskih knjig, ki se zelo dobro prodajajo.

 

5. Judge Judy - Ocenjeno premoženje: $250 milijonov

 

 

Kraljica resničnostnih šovov, ko gre za pravico, se mogoče na prvi pogled zdi kot še en obraz na TV, toda uspelo ji je nabrati ogromno premoženja. Približno 10 milijonov ljudi gleda njeno oddajo, ona pa s tem zasluži 47 milijonov dolarjev na leto.

 

4. Keanu Reeves - Ocenjeno premoženje: $350 milijonov

 

 

Čeprav mogoče ni najbolj priznan kot igralec, je postal prava zvezda interneta. Kakorkoli že, Keanu Reeves je eden najbolj plačanih filmskih igralcev v Hollywoodu in to že kar 2 desetleji. Filmi, kot na primer "Bill & Ted", "Peklenski val", in "Hitrost" in seveda "Matrica" so mu prinesli pravo bogastvo.

 

3. Jimmy Buffett - Ocenjeno premoženje: $430 milijonov

 

 

Jimmy Buffet je prava ikona za sproščeno življenje in izkazalo se je, da je v tem dejansko veliko denarja. Poleg tega, pa veliko zasluži še s svojo glasbo. 

 

2. Gloria Estefan - Ocenjeno premoženje: $500 milijonov

 

 

V zadnjih letih je morda opustila svoj zvezdniški status, toda Gloria Estefan je bila pravi fenomen v 90-ih letih, saj je latinsko glasbo ponesla v svet. Le kdo se ne spomni njenega hita "Conga" iz leta 1992? To pa še ni vse! Po Miamiju ima verigo kubanskih restavracij.


1. Dolly Parton Dolly je najbolje prodajana in najbolj poznana ameriška country pevka in velja za kraljico omenjennega glasbenega žanra. Ameriška revija Wall Street jo je uvrstila med 50 najmočnejših žensk na svetu, na našem seznamu absurdno bogatih zvezdnikov pa se je s svojimi 500 milijoni uvrstila na vrh lestvice. 70-letnica ima svoj zabaviščni park Dollywood, pravi pa tudi, da nikoli dvakrat ne obleče istegaga oblačila. Je tudi lastnica radijske in TV postaje, številnih modnih hiš, nočnih klubov in restavracij. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del