Quantcast
Radio1_v_zivo


Deček je hudo poškodovan
| 16. 5. 2016 9:43
5-letnik je v Citycentru Celje padel osem metrov globoko
Ključne besede:     Nesreča    drsne stopnice    H & M    Citycenter Celje    deček
 hm
Preiskava o nesreči v trgovini H & M še ni končana.

Fantek, ki je v soboto v trgovini H & M v celjskem Citycentru padel osem metrov globoko, je po neuradnih informacijah v umetni komi. 5-letni deček, ki je padel v prazen prostor med tekočimi stopnicami in stekleno ograjo in se pri padcu hudo poškodoval, naj bi po do zdaj zbranih podatkih z rokami segel na drsni del ograje tekočih  stopnic, ki so ga povlekle za sabo. Mati otroka je bila sicer ob njem, a nesreče ni mogla preprečiti. Otroka so takoj po nesreči odpeljali v celjsko bolnišnico, nato pa s helikopterjem v mariborski klinični center, kjer se zdravi na intenzivnem oddelku. Imel naj bi hude poškodbe glave.

 

V upravi trgovskega centra so v izjavi za javnost zapisali, da policijska preiskava še poteka, zato podrobnejših informacij v zvezi z nesrečnim dogodkom še nimajo. Dodali so, da nesrečni dogodek iskreno obžalujejo, staršem ponesrečenega dečka pa izrekajo sočutje in mu želijo uspešno okrevanje.

 

Tuja krivda je izključena. Policija pa preiskave ne vodi v smislu iskanja kazenske odgovornosti pri starših ali na strani trgovine. Kot kaže, je šlo za splet nesrečnih okoliščin.