Quantcast
Radio1_v_zivo


Bil je tarča posmeha, zdaj pa si ženske s celega sveta želijo njegovega otroka
Radio 1 priporoča | 16. 5. 2016 6:14
30-letni marinec osvaja ženska srca in šibi njihova kolena
Ključne besede:     moški    seksi    lasse motberg    norvežan    marinec
Moderni viking

Častnik norveške mornarice Lasse L. Motberg je popolnoma obnorel žensko javnost. 30-letnik je trenutno eden izmed najbolj znanih Norvežanov in zaželenih moških na svetu, to pa se je zgodilo povsem spontano in predvsem na hitro. Na Instagramu mu sledi že več kot 370.000 sledilcev, med njimi seveda največ pripadnic ženskega spola. Komentarji pod njegovimi fotografijami so več ali manj ženitne ponudbe, številne pa so izrazile željo, da bi z veseljem imele njegovega otroka ali več njih. :)  
Vzrok za neverjetno popularnost verjetno tiči v njegovem izgledu, saj dolgolasec ob svojih neverjetnih 198 cm, po mnenju žensk, spominja na modernega vikinga, nekatere pa so ga celo preimenovale v angela. 

Ni pa bilo vedno tako. Lasse je v srceparajočem intervjuju za Daily Mail novinarki zaupal, da so ga v otroštvu zaradi njegovega izgleda velikokrat zafrkavali, predvsem so se norčevali iz njegovih velikih in krivih zob ter ga klicali "bugs bunny".
Dolgolasi Norvežan težko dojame svojih 5 minut slave: "Sem povsem običajen fant. Prej sem normalno hodil v službo, pil kavo v kavarni, zdaj pa me ženske zasledujejo in se želijo slikati z mano na vsakem koraku." 


"Njegovi lasje so plapolaii ob nežnem vetriču in ko se je v njih ujelo sonce, sem za hip pomislila, da mi bo njegova lepota poškodovala oči." je bila nad visokoraslim marincem navdušena novinarka Isabel Hunter, avtorica intervjuja. 

Povedal je še, da so mu všeč temnolase ženske, obožuje pivo in norveško pico, priznal pa je tudi, da si nikdar ne suši svojih las s fenom, temveč pusti, da se posušijo na zraku.