Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako zavedeš dekle brez ene same besede?
Radio 1 priporoča | 25. 5. 2016 15:52
Moški, to morate preučiti :)
Ključne besede:     moški    ženske    brez besed
Kako zavedeš žensko v 6 korakih ...

Če se večkrat odpravljaš ven s prijatelji in če še vedno nisi našel svoje izbranke, je ta tekst naravnost za tebe!

 

Glasna glasba v lokalih ali klubih, ali pomanjkanje poguma so lahko vzroki, da ti ne uspe vzpostaviti stika z dekletom. Boš obupal ali boš poskušal kaj narediti?

 

 

1. Če sediš ...

 

Govorica telesa pove veliko več kot besede. Čeprav je tvoj govor sladek, tvoje telo pa oddaja neke čudne znake, morda ne boš tako uspešen pri osvajanju. Zaradi tega je dobro vedeti, kako se postaviti in na kakšen način zavedeš dekle, ki si si jo ogledal, brez ene same besede. Če sediš in piješ pijačo, potem imej razširjene noge. Tudi komolci naj bodo razširjeni in ne kaži, da si živčen. 

 

 

2. Nasmeh

 

Če se non-stop smejiš, še posebej, če gre za prisiljen smeh, ni ravno privlačno. To ne pomeni, da moraš imeti resen obraz, ampak bodi to, kar si, saj vse ostalo odbija nasprotni spol. 

 

 

3. Če si v družbi s prijatelji

 

Izkoristi dobro šalo ali kaj drugega, da lahko potrepljaš prijatelja po hrbtu. To je znak dominance v družbi.

 

 

4. Pobožaj se ...

 

Pa ne tistega dela, na katerega si najprej pomislil. :) Po bradi. Še posebej, če si ujel njen pogled oziroma, da te gleda, se nekajkrat pobožaj po bradi. To je povezano s testosteroni, pravijo znanstveniki, saj jo boš s tem spomnil na svojo moškost. 

 


5. Ujemi njen pogled

 

Gledaš naokoli in slučajno ujameš njen pogled v nekem trenutku. To je dober znak. Obdrži kontakt z očmi, saj se lahko tako razvije še kaj več. 

 

 

6. Bodi pozoren na njene signale

 

Če si igro odigral dobro, boš opazil, da jo zanimaš. Opazil boš tudi znake, ki ti jih pošilja. Če je privzdignila obrvi, ko te gleda, si popravlja lase, potem si te želi spoznati. Čestitamo!