Quantcast
Radio1_v_zivo


8 znakov, da te zares ljubi: Z njim se počutiš kot kraljica
Radio 1 priporoča | 17. 5. 2016 15:12
Če se v prihodnosti vidi S TEBOJ, je zelo dober znak
Ključne besede:     ljubezen 8 znakov    kraljica
8 znakov, da te ljubi

Ni lahko najti ljubezen svojega življenja oziroma osebo, s katero boš preživela večino življenja. Iskanje pa je vsekakor zanimivo. Če si sveže zaljubljena, ti bo teh 8 znakov v pomoč pri odkrivanju resnice, če te zares ljubi. 

 

 

1. Za njega si vedno kraljica

 

Ni pomembno, ali si v obleki ali pižami, do tebe se vedno obnaša kot bi bila kraljična. To je eden od prvih znakov, da je zares zaljubljen vate, tvojo osebnost in da mu ni pomembno, kako izgledaš.

 

 

2. Zamenjal je "jaz" z "midva"


 

Če ga slišiš, da vse več uporablja "midva", potem je zaljubljen do ušes. Ne vključuje te samo pri govoru, ampak tudi pri dogodkih.

 

 

3. Pomaga ti

 

Če ti je vedno na voljo, ko potrebuješ pogovor, ko ti je težko ... ali pa samo vrečko odnese namesto tebe ... To ne pomeni samo, da je kavalir, temveč tudi, da mu je mar zate.

 

 

4. Razmišlja in govori o prihodnosti

 

Tisti, ki so s teboj samo na pol, oziroma čakajo, da se nekdo boljši pojavi, se bodo na vse načine želeli izogniti pogovoru o planih za prihodnost. Tisti, ki pa te ima zares rad, bo pa kar sam splaniral dopust poleti in druge plane.

 

 

5. "Kot rit in srajca"


 

Večina ljudi preprosto ve, kdaj se z nekom preprosto "najde". Če vidiš, da tvoj partner blesti od sreče, ko te vidi, potem lahko verjameš v svojo intuicijo.

 

 

6. Ti omenja zakon

 

Če ti govori, da si ti tista prava za njega, potem lahko v bližnji prihodnosti pričakuješ tudi zaročni prstan. 

 

 

7. Ti si pri njemu vedno na prvem mestu


Če najprej tebe pokliče, ko semu kaj zgodi - ali dobrega, ali slabega, potem veš, da si najbolj pomembna oseba v njegovem življenju. 

 

 

8. Njegova družina in prijatelji te imajo radi

 

Če ti njemu bližnji ljudje govorijo, da si popolna zanj, potem je to velik znak, da tudi on razmišlja enako.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del