Quantcast
Radio1_v_zivo


14 trikov za popolno fotko
Radio 1 priporoča | 18. 4. 2016 12:30
Skrivnosti manekenk in filmskih zvezd
Ključne besede:     videz    fotografija    poza
Da boš lepša.

Se spominjaš, kako so ti pri fotografu kazali medvedka, da bi se nasmehnila? Časi se niso kaj dosti spremenili, zato je dobro poznati nekaj drobnih fines, da boš na fotografijah vedno čim bolj fotogenična. 

1. Saj ne želiš izgledati kot tečna babuška iz ruskega filma? Če boš uprla pesti v bok in potisnila komolce naprej, boš videti širša. Tega verjetno nočeš. V boke se upri z dlanmi, pokaži sveže manikirane nohte in potisni komolce nazaj ter rahlo obrni glavo vstran. No, to je podoba, ob kateri moški začutijo neustavljivo privlačnost samozavestne učiteljice. 2. Ne stiskaj pasu z nagrbančenimi prsti. Videti bo, kot da želiš iz sebe iztisniti ogromen milni mehurček, ki si ga pogoltnila že pred eno uro.3. Izogibaj se sklenjenim dlanem za vratom in vzporedno dvignjenim komolcem, ki gledajo naravnost, razen če se hvališ, da te zanima joga v vsakdanjem življenju.4. Ličk se lahno dotakni s konicami prstov in rahlo pripri ustnice, videti boš pomladno privlačna, hkrati pa ne boš oddajala dvoumnih sporočil. 5. Rahlo nagni glavo na eno stran in se na isti strani z dlanjo opri v pas. Poudarila boš zapeljive linije postave. Če ti je do tega.6. Ne bulji. Ne boš verjela, ampak nekatere mislijo, da je to v določenih trenutkih privlačno. Ali pa vsaj primerno.7. Ne pripiraj oči. No, mogoče je to v določeni veji zabavne industrije poklicna grimasa, to počnejo tudi strogi zasliševalci na policijskih postajah. Ali pa podobno situacijo seveda poznaš od doma, ko se on prepozno vrne. Sicer pa ti pristoji odprt, jasen pogled. 8. Ne skrivaj obraza za rokami. Razen če skrivaš zares velik izpuščaj, ki ga puder ne more prekriti. Potem pa kar.9. Ne zapiraj telesa z rokami. Naj pride tvoja postava do izraza. Tukaj ne bi ničesar dodali.10. Izogibaj se pogledom izpod čela. Povečajo ustnice in delujejo mrko ter neprijazno. Razen če gre za posebno sporočilo posebnemu naslovniku. 11. Ne pretiravaj z nagibanjem brade vznak. Lahko bi izpadla, hmm, dokaj nepredvidljivo razpoložena. 12. Če ti roka že mora viseti z vrha glave, naj bo sproščena. Potem nikar ne izteguj kakšnega od prstov. Tudi prstanov ali posebnega statusa se ne razkazuje na takšen način.13. Izogibaj se pozam, zaradi katerih si videti nenaravna in napeta. Zakaj bi širila zaskrbljenost? Si v politiki?14. Postavi eno nogo pred drugo in prenesi težo na eno nogo ter sprosti roke. To je primerna poza za dober vtis o celotni podobi. Ne pokvari ga s kakšnim nespametnim dejanjem.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del