Quantcast
Radio1_v_zivo


Hej, to počnemo vsi! Verjetno tudi ti!
Radio 1 priporoča | 13. 4. 2016 6:20
Se strinjaš? Zagotovo si se že znašel v vsaj eni od spodnjih spodnjih 17 situacij
Ključne besede:     navada    početje    situacija    ljudje    
Se najdeš na seznamu? :)

Ne bomo trdili, da vsak od vas počne ali je že počel katero od naslednjih stvari. A nas je presenetilo. Dejansko se je povprečen človek že znašel v vsaj eni od teh situacij. Preveri in priznaj, če se tudi ti najdeš na seznamu. 

 

1. Ko pogledaš grozljivko, nato pa še eno risanko, zato da preusmeriš grozne misli. Ali pa se potem ponoči odpraviš na WC in vklopiš luči po celotnem stanovanju, samo da imaš vse pod nadzorom in  se tako prepričaš, da za vogalom ni nikogar.2. Ko na blagajni dobiš napad panike, medtem ko hitiš pospravljati drobiž in stvari, ki si jih kupil/a, da bi zaključil/a, preden prodajalka začne z novim kupcem.3. Na Facebooku ignoriraš sporočilo, ker nimaš časa ali volje odpisati, potem pa napišeš: O moj bog, sploh nisem videl/a sporočila, oprostiiii! :) 


4. Nekdo ti reče: »Pred desetimi leti ...«, in ti avtomatično pomisliš na leto 1990 in ne na 2006. 5. V trgovini se znajdeš v nerodni situaciji, ko ti pravzaprav nič ni všeč in zato zapuščaš trgovino, ne da bi kaj kupil, misliš si pa: »Deluj naravno, saj si nisi ničesar ukradel. Nedolžen si! Kaj to piskaaaa?"6. Zelo dobro poznaš neiskren nasmeh, ki ga narediš, ko ti nekdo nekaj reče, ti pa nimaš pojma kaj je izustil, saj ga nisi zastopil niti besede? Ali pa, ko se ti predstavi z imenom 5 ljudi in ti ne veš, ali je rekel, da mu je ime Metka ali Janez. Ja, neprijetno. :)7. Ko se voziš z avtom ali avtobusom in po radiu sliši žalostno pesem.  Kar naenkrat začneš gledati skozi okno in si predstavljaš, kot da si del filma ali videospota. :) 8. Se včasih zgodi, da dobiš vzorec neke kozmetike in se začneš pred promotorko pretvarjati, da te zanima in boš mogoče izdelek celo kupil? Ali pa. ko v trgovini zagledaš promocijski pult z odličnim jogurtom in te ponudba kar naenkrat zanima ... ker si pač lačen. :)9. Vsak večer pred spanjem postanemo največji matematiki: če zaspim v 8 minutah in 16 sekundah, potem imam natanko 5 ur, 33 minut in 11 sekund spanja. Krasno!10. Ko ponesreči pomisliš na nek neprijeten dogodek, ki se je zgodil v preteklosti in si misliš le: oooh ne, ne, ne, ne, ne ... pozabi na to!11. Si doma in opravljaš dolg telefonski pogovor. Samo pomisli na vse prostore in pozicije, ki jih obiščeš med doooolgim pogovorom s prijateljem ali prijateljico. 12. "Ponesreči" pošlješ simpatiji svojo fotko in se zlažeš, da je bila namenjena prijateljici. Ups, no, ko si že ravno na drugi strani, kaj počneš? :)13. Ustaviš se v v McDonaldsu in kupiš pomfri zase, brata ter sestro. Na poti grizljaš ocvrto pregreho in, ko prideš domov vzameš tisti škrnicelj, ki ima največ krompirja. :) 14. Greš na javni WC in kot zakleto, je nekdo v sosednji kabini. V mislih s govoriš: "Skoncentriraj se, saj bo šlo. Ne bodi živčen."

15. V avtu, MP3 predvajalniku ali računalniku imaš vsaj eno pesem, za katero ne želiš, da bi izvedeli drugi, da ti je všeč! Glasno jo prepevaš, ko veš, da te nihče ne sliši. Tega ne boš priznal nikoli. Nikomur. :) 
16. Na Facebooku gledaš profile starih ljubezni in si misliš, kako bolje ti je brez njega/nje. Kdo je ta rjavolaska/rjavolasec? 17. In zadnje, ... ne boš priznal/a, da si skoraj vse od naštetega vsaj enkrat storil/a. Ni panike, nikomur ne bomo povedali. :) 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del